dragon City


Hvor søt! Utallige små drage babyer venter i Dragon City venter på å bli oppdratt av deg og trent.

Avl nye arter av drager og legge ut fix i arenaen! I Dragon City får du dragen fan, selvfølgelig, fullt på din bekostning. i free-to-play mobile og sosiale spillet er avl du utrolig søte eksemplarer som du deretter versorgst beste av min kunnskap og tro.

Bygge en imponerende Dragon City!

Her bygger du ut din lille personlige imperium og utvikle den sendt til, flytende Dragon City, akkurat som drømmen om andre spillere. Med gårder, vakre bygninger og vakre dekorasjoner du trekke alles oppmerksomhet til din by. Du vie din oppmerksomhet til dragen avl og se på det i dragon City innenfor en svært kort periode av søte små brann breathers yrende. Over 100 forskjellige dragene er allerede i spillet. Med oppdateringer, men forventer at du alltid nye dyr.

Ice eller elektrisk?

Totalt ti drage typer er tilgjengelige i spillet, slik som elektriske, mørk, metall og is type. Du bestemmer hvilke typer du steller og kombinere med hverandre. I tillegg er du ansvarlig for velferden til dine kostnader. Derfor, mate dem og gjøre deg regne ut dine søte følgesvenner, og er forsiktig at de blir sterkere. Tross alt, det trekke vekk dragen mester snart inn på arenaen. Du spør flight dyrene i bekjempe team og prøve å beseire selv de mektigste fienden drager. Her konkurrerer du mot andre spillere og utallige mauserst deg med litt dyktighet fra amatør oppdrettere til fryktede dragene mester i Dragon City. Gradvis du kommer med noen av de mer enn 160 destinasjoner som er i free-to-play Drage spill.

Mobil og spilles av på Facebook

Dragon City er både Android-Utstyr samt for iPhones og iPads tilgjengelig, men du kan også skrive direkte på spillet Facebook prøve. Alle disse versjonene er free-to-play, som er gratis å spille.