Just Dance nu


Den berømte dans spil, er der også farten. Ønsker du at dele med dine venner til at spille, behøver du ikke mere konsol for at score point med funky dansetrin ...

Hidtil du Just Dance kunne for eksempel prøve på Wii U eller på din Xbox 360-konsol. Men du skal køre gennem byen igen snart, kan det meget vel være muligt, at du ser prancing folk med smartphones og tabletter i hånden. med Just Dance nu Ubisoft bringer konsollen dans spil, der er til mobile enheder med iOS eller Android ud. Så du er ikke længere bundet til konsollen, men kan til enhver tid og danse sin sjove koreografi overalt.

Sådan fungerer det: Når du har downloadet den app, du Just Dance Nu til din Android smartphone, iPhone eller iPad touch, skal du stadig en anden skærm tilsluttet internettet. Dette kan for eksempel være en smart tv eller en tablet. Desuden du surfer på den officielle hjemmeside for spillet og se på, hvordan de to enheder synkroniseres automatisk. En kort tid senere du sætte et dansegulv kan - og den anden ikke alene, men med tusindvis af spillere. Forudsat, at du danse hvor er masser af plads til så mange kæmper mennesker.

Du skal naturligvis til dansemusik - i Just Dance Nu kan du finde dem i massevis. Først og fremmest de største hits fra de ældre spil i serien er til rådighed. Men efterhånden er flere sange tilføjet for at give mere sort. Så du kan finde i Mobil spil masser af sange, som du kan cirkel dine hofter. Som sædvanlig fra de andre titler i serien, du fører nøjagtig de bevægelser, der viser de dansende figurer fulde af energi. Gæsterne kan spille forskellige spilmodes til singleplayer og multiplayer. Derudover har du adgang til Dance Cam - så du kan optage din koreografi og spille på den anden skærm. Praktisk. Spillet bringer velordnet momentum til sommerhuset, fordi selv tumler de pounds af sig selv!