World of Krigsskibe


Betal i World of Krigsskibe de ubestridte sejlere og befördere dine modstandere på bunden af ​​havet.

Alle mand på dæk! Når du har kontrol over World of Tanks jorden og beanspruchst med World of krigsfly rigets over skyerne for dig, du fange i krigen spil World of Krigsskibe de syv have. Tilgængelige Du kan vælge mellem mange slagskibe, hvorfra du kan vælge sin egen kurs, og derefter bevæbnet til tænderne din. På pladsen skal du vide, at i World of Krigsskibe enhver krig fregat, de fire karakteristika ildkraft, hastighed, rustning og liv kaldte deres egen. Alle fire er det at anvende i en taktisk smart kombination at få mest ud af dit skib.

Historiske slag spil wargaming

For at vælge imellem Du kan vælge mellem flere skibe klasser i free-to-play spil:

  • destroyer have dødelige torpedoer, er adræt på vejen, kan manøvreres godt og kan skabe røgslør.
  • cruiser i World of Krigsskibe alsidige skibe og er også velegnet, takket være de antiluftskyts til luftforsvar. Med den høje ildkraft og god reload tid, de er mareridt hver destroyer kaptajn.
  • slagskibe er meget træg, overbevisende for det med deres mægtige ildkraft og rustning. God forberedelse er alt, fordi kredsløbet kun kan ændres i et langsomt tempo.
  • hangarskib bære fighter, rekognoscering, styrtbombefly og torpedofly. Flyet fjendtlige fly at være målrettet eller udspioneret, angribe fjendtlige skibe eller eskorteret allierede.
World of Krigsskibe

Lad stige skibet af dine fjender i brand!

Taktisk færdighed er efterspurgt

Men ikke at insistere på havene, en flydende fæstning i sig selv tilstrækkeligt. Den download-spil World of Krigsskibe tilbyder en række forskellige kort, som alle har deres egne karakteristika, vejrforhold og vanskeligheder. Søen er opdelt i 16 geografiske områder, hver med karakteristika såsom sandbanker eller øer.

World of Krigsskibe

Med torpedoer du kæmper dine modstandere.

Hvis du næste World of Krigsskibe ene af de to andre "World of"-Spil spille, du kan dele ressourcer med henblik på at være forberedt på enhver kamp i den respektive Action Game mellem disse tre spil.