Puslespil pirater


En pirat liv er ikke let. Al den tid, du er på flugt fra loven beslutningstagere over havet og til toppen det hele er som regel også den rom forbruges. Men nu har du en ny måde at forlænge dit liv som en pirat ...

I Segas online spil Puslespil pirater du er selv en lille pirat og kan nyde livet som en privatkører. I modsætning til mange pirat spil, du overvinde alle aktiviteter og opgaver ved at løse gåder. Uanset om du besøger de forskellige øer med din Äppelkahn, udfordrer andre pirater til en duel eller er på udkig efter de største skatte de syv verdenshave, anschaffst nyt tøj, alt er gjort af små gåder.

Karakteren af ​​puslespillet er påvirket af den type handling, du. Er du nå for eksempel et andet skib, skal du løse bedre end din modsatte strategisk puslespil. Det samme er tilfældet i kampen mod andre pirater eller grim hav monster. Oplev niveauer og niveau ikke eksisterer, men for 20 forskellige gåder, der kræver du ryddeligt hjerne magt. Disse puslespil er opdelt i forskellige områder såsom piratkopiering, håndværk eller brætspil. Fordi ud over at øge din rigdom i Puzzle Pirates kan du også bare lege med andre pirater.

Hvad kunne være mere afslappet end efter en hård dag for at spille en omgang Hearts på havet med kaptajn Blackbeard eller at sætte sine bluff taktik i et spil poker at bevise? Derudover kan du brænde rom eller brygge mystiske potions ved kunsten at alkymi, som giver dig nyttig støtte i kampen takket være dit talent puslespil. den browser spil Puzzle Pirates kommer fra hovederne på tre ringe, som er bestilt af industrien veteran Sega spil som Spiral Knights eller Doctor Who - har givet Worlds in Time på dine fødder.