Jern kraft


I Iron Kraft har du valget mellem team-baserede kampe og den klassiske "FFA".

Eksplosive tank kampe i multiplayer mode

den free-to-play spil tilbyder dig 3-on-3 hold kampe. Her afhænger det af strategiske evner og samarbejde. I døden matcher du satse alt på ét kort og kan bevise din slagkraft som en virtuel beholder chauffør. Derudover har du mobile spil fra Chillingo mulighed for enten at føre krig mod dig direkte med dine venner eller måle dig med tilfældige modstandere.

Chillingo har udgivet Geballer til Android og iOS. Så den app, du finder derfor i Google Play Store og iTunes App Store.

Træning betaler sig

For ikke uforberedt til at gå ind i de argumenter, skal du bruge til at øve mod computerstyrede modstandere og forfine dine teknikker mulighed. I træningstilstand, du udvikler din egen strategi. Kickst du lægger dine fjender i en afstand fra den runde? Eller du lægger på overraskelse og mod og gå fuld på angreb? Ildkraft, hastighed og skudhastighed er ekstremt vigtig parameter til at eksistere. Dette er du nødt til konstant at forbedre din tank. For dette, du bygge kæder af dit flytte slagskib ser ligesom ilden røret og metallet skallen. Derudover er der mere end 100 opgraderinger. Samlet set er du i Iron force syv forskellige tanke til rådighed. Derudover kan du vælge mellem fire arenaer for den næste kamp. På slagmarken, vil du finde op til otte power-ups, som vil tillade ødelæggelse af din modstander værdifulde tjenester.

Ved hjælp af særligt mønster du mestrer dig i Jern kraft en lille fordel til din tank. Brug målet tilstand for at udslette dine modstandere fra jorden. For at give din kæmpe maskine igen ekstra løft, kan du bruge den ekstra lattergas (N2O).