Megapolis


Ordfører ønsket! Bygg en by, håndtere økonomi klokt og sørg for at det er nok av alt er i dine Megapolis.

Først av alt, ikke mye som skjer i egen by. Som ordfører, begynner du svært liten. Så det betyr at du starter med en liten, uutviklet område. Men dette er ikke så ille, fordi det er bare opp til deg å bygge en stor metropol - selvfølgelig, til din smak.

En stor by i henhold til dine ideer

i fri by spillet Megapolis Du kan velge denne over 500 bygninger og attraksjoner å velge mellom. Dermed er det du mulig å skape en unik storby som det er så en gang til. Som en by Mr. venter deg utallige oppgaver. Det beste er at det er belønning for deg for hvert mestret oppgaven. I Megapolis er imidlertid ikke bare skjønnheten i byen din, og til slutt selve livet må kjøre glatt. For eksempel, folk ønsker å enkelt komme seg fra A til B uten strøm går også noe. På noen metropol inkluderer togstasjoner, havner og flyplasser før eller senere. I denne bygningen spill for Facebook og mobile enheter, er det din store mål å transformere en opprinnelig liten by i en imponerende metropol. men du kan bare med mye innsats og oppmerksomhet på detaljer. Da oppstår skyskrapere som i asiatiske storbyer, middelalder teft eller stranden følelsen som i California. Eller alt på en gang!

Samarbeid på tvers av bygrensene

Gradvis du utvide byen og bebaust andre områder, så stemningen tar du oppretter en storby ved havet! Dessuten har du mulighet til å jobbe med ordførerne i nabolandet byene i gratis mobil spill Megapolis. Søt og aktive naboer er svært nyttig i Megapolis å gå videre raskere - for eksempel ved deres aushelft du hverandre med ressurser.