summoners krig


En verden af ​​små monstre og søde væsner venter dig i summoners krig. Konkurrere med dem i spændende missioner eller PvP arenaer.

i dette gratis kampspil og RPG du opdager en farverig verden, men løber tør for mana krystaller. Derfor kæmper for vitale clunkers bryde ud overalt. Således at hele ikke kører ud af kontrol, blev det besluttet, at vinderen af ​​himlen Arena skal beslutte, om de krystaller. Du føler også arenaen krigere kaldet og så dit eventyr begynder som et monster træner.

i Summoners krig: Sky Arena du kan opdage 800 forskellige typer af skabninger. Men for hver du har brug for den rigtige "Tilkaldelse rolle", så dyrene til forestillinger på alle. Dit første følgesvend blive givet til dig. Alle andre roller, du får som belønning for en kamp.

Tre elementer i Sten, Saks, Papir systemet

Monstrene ikke får er en hellhound, men det er nogle gange en sød fe eller en fed englevæsner, som du kan træne. Så forskellige som de kan være, som alle er overdraget til en af ​​tre elementer af vand, brand og vind. Hvert element har sine styrker og svagheder, der har brug for at vide for at få en taktisk fordel i kamp. Bemærk: Vand slår ild, brand slår vind, vind slår vand. Ved runer og power-ups du niveau din fighter høj, hvilket gør dem mere og mere.

Sammen og mod hinanden

Disse stærk følgesvend du desperat brug for den kommende missioner til de turbaserede kampe i RPG. Bare for konflikterne i PvP arena, så hvis du konkurrere mod andre spillere, du har brug for en velafbalanceret hold. Form guilds til at forbinde med dine venner og deler tips om de bedste monstre. Kun hvis du træner dine tryllet væsner hårdtarbejdende og er klar over den kamp af deres talenter, vil du vinderne af Sky Arena i summoners krig.