Ikariam: Det dagliga livet för en nybakad piraterUnder flera veckor, kan du prova i strategin webbläsarspel som pirater. Men vilka nya funktioner därför spelar in och vad du har det alls? Vi har sammanställt den viktigaste informationen om piratkopiering uppdatering för dig.

Den nya pirat fästning kan uppgraderas i 30 steg. till pirat fästning ligger på utrymmet på din ö, är du en del nya funktioner i webbläsaren spel som finns:

räder

I en plundring deras fångade du Kaperpunkte och guld. I spelet finns det nio olika resor.

räder

Vad gör en pirat hela dagen? Höger, räder plan ... och efter flaska med rom bestäms ibland köra. Ser sin nära dig mer pirat fästen, kan du attackera dem och få dig Kaperpunkte det.

Kaperpunkte för besättningen styrka

Med en svag besättning du inte kommer att få långt. För att uppgradera dina män successivt för pirat liv, du behöver bara Kaperpunkte att du investerar i din besättning. Är din besättning gång stark nog att försvara sin egen pirat fästning är enkelt - detsamma gäller räder.

Höga poäng - pirat på karriärstegen

Rum för tuffa pirater släppte nytt rekord. Hört för en viss rating period de 50 bästa spelarna får du en guldgruva.Källa: Official Website