Tiny Island: New Pirate pussel skaparna av Shakes …


Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.

klargöra däck! Klart att gå ombord! Med det får du en kraxande parakiter på webbplatsen för Tiny Island. Pusslet webbläsarspel med pirat scenen är det nya spelet från Playa Games som är framgångsrika med Shakes och Fidget i år. Tiny Island bygger på liknande mekanismer om hur det berömda fantasy spelet i serietidning utseende och också har samma humor.Som blivande pirat i Karibien du bygga själv en framtid Tiny Island. Ombord båten du tar det med belägrande och samla guld och erfarenhet du investerat i utrustning och bättre utrustning. Skattkartor upptäcker liknar fängelsehålan systemet i Shakes och Fidget ytterligare utmaningar. kämpade i Tiny Island men inte med svärd och pistol, men en match-3 spel, som ni kanske redan vet från Candy Crush Saga eller Bejeweled. Några av de pärlor läka dig eller ge extra skada, med andra föremål kan fylla deras din krigskassa. 

Spela Tiny Island!Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.Spela Tiny Island!Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.Spela Tiny Island!Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.Spela Tiny Island!Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.Spela Tiny Island!Karibien är känd för sol och piratkopiering. Tiny Island på pusseläventyr börjar de mest kraftfulla skattjägare genom tiderna.

Tiny Island finns tillgänglig online spel och som en app för smartphones och surfplattor.Källa: webbplats spel