Team Fortress 2: Online shooter med en Xbox 360 pad GambleEna eller det andra Konsolero bland er kommer att ha svårt att med mus och tangentbord kontroll. Vi kan hjälpa till och visa dig hur du kan styra 360 gamepad den snabba shooter med en Xbox.

En nedladdningsbart spel kan fortfarande ser så fantastiskt och även inkludera en sådan stor spelelement, men om du inte kan klara av regulatorn till din roliga kommer att vara begränsade. Speciellt långvariga konsol gamers och användare av klassisk "Granny tip teknik "(exklusiv användning av pekfingrar samtidigt skriver) har sina problem med actionbaserade spel. Vem som helst med tillräckligt med tålamod kan hantera tangentbordet träna mödosamt, eller byta till andra kontrollalternativ.Team Fortress 2 kan du också bekvämt nämligen med gamepad Microsoft konsolen Xbox tackla 360:e För att du behöver en drivrutin som finns tillgänglig för nedladdning på den officiella Microsofts webbplats eller levereras med en styrenhet i PC gaming avdelningen för elektronik återförsäljare av ditt förtroende. Vill du göra en trådlös handkontroll att använda, kan du inte ansluta, som med konsolen, kolla in batteriladdaren kabeln till USB-porten på enheten. I det här fallet behöver du en speciell trådlös adapter, som erkänner ingången på kudden och överförs till datorn. Dessutom ingår i paketet.

Har du installerat rätt Controller och föraren, kan du börja. Startar kunden i Team Fortress 2 och klicka på startskärmen "Options".

Då kan du välja alternativpanelen "mus" och placerar en bock i "möjliggöra gamepad",

Återgår till den inledande alternativområdet "tangentbord" tillbaka, klicka nedan på "Advanced ..." och i sin tur placerar en bock i "Utvecklarkonsolen aktiveras."

Nu kan du öppna under spelet, utvecklare konsolen. Upptar en nyckel inte används för spelet, till exempel, "m", Med funktionen "omkopplare utvecklarkonsolen" och klick "oK"För att spara inställningarna. sedan går in i ett spel som du väljer.

När du är i spelet, som du har valt att öppna utvecklarkonsolen knapptryckningar. Nu måste du precis nedanför "exec 360controller" Ange i textrutan, skicka och redan har sin konsol känsla på datorn!