Kort småätande: Hitman – Sniper


snap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...

När ett par år sedan Hitman - Absolution kom ut på marknaden, hade Square Enix idén att främja spelet i flykt med en fri Vorbestellerbonus. Med den så kallade Hitman Sniper Challenge spelare erbjöds att få en smak innan i spelet och därmed överbrygga väntetiden tills release. Nu konceptet tas upp igen, men den här gången som ett spel för mobila enheter med operativsystemen Android och iOS. I motsats till tidigare meddelanden Hitman är: Sniper inte bli en free-to-play titel. Som med Hitman Go cirka fem euro måste gelöhnt.

Ladda ner appen nusnap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...Ladda ner appen nusnap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...Ladda ner appen nusnap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...Ladda ner appen nusnap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...Ladda ner appen nusnap&# 039; du din prickskyttegevär och ben&# 039; du på jakt. I rätt ögonblick du trycker på Hitman: Sniper på avtryckaren ...

Några nervpåfrestande timmar vid kusten

Venue den här gången är inte ett höghus i Chicago, men en idyllisk högteknologiska villa i den pittoreska bukten i Montenegro. Som en hitman Agent 47 Jag ligger på lur och få olika jobb som måste göra det från min byrå. Mestadels det lossnar ett visst mål. På Villa, under tiden, det full aktivitet. Vissa gäster fira, andra diskutera viktiga affärer och många partygoer har kul med en liten flicka. Mellan de närvarande fanns många brottslingar och säkerhets män dölja, så jag har alltid hålla ögonen öppna och föredrar att vänta en minut längre och det abpasse det perfekta ögonblicket.

Som en kännare av Hitman Sniper Utmaning Jag vet direkt hur vinden i mobil kör spelet och vad ska jag titta i spelet. Förutom mitt huvudmål jag kan nästa uppgifter inte försumma, för utan ett uppdrag anses inte passerats. Bland annat kan detta vara ett särskilt mål poäng för att få en säkringsdosa att brista eller att ställa särskilda villkor som dödar en headshot medan personen är igång. Det enklaste sättet att illustrera detta på ett exemplariskt arbete.

Utdrag ur livet av en mördare:

Mitt uppdrag är en man vid namn Markus Krug off - med ett huvud skott, är detta tvång! Genom ramen för mitt gevär titta jag scenen noga. Jag imponera på mig promenad avstånd och försöker förutse synfält. Sakta min puls ökar hårkorset flyttas ständigt runt och fingrarna på pekskärmen lite fuktig. Efter en kort tid spotted jag mitt offer, men det är omgivet av säkerhetsvakter. Nu är det dags för mig att behålla lugnet och vänta på rätt tillfälle. När han är på väg ut medan hans livvakt för ett ögonblick ensam, jag ta tillfället i akt. En snabb knuff på pekskärmen och den virtuella uttag snabbt bakåt. I nästa ögonblick ser jag en stor fontän av blod i området lägger sig bakom offret på väggar, golv och fönster. Det finns en stor spänning i villan, men mitt uppdrag är slutförd och ingen har någon aning om var skottet kom och att jag är den skyldige. Några ögonblick senare har jag min debriefing.

Bättre utrustning - högre betyg

Som i den här typen, de cirka 150 arbetstillfällen från att spela på den montenegrinska kusten. Detta följs av en kort genomgång och beroende på hur framgångsrik jag var hagel det kol eller komponenter för gevär. Det finns 13 av dessa muskedunder som också kan köpa några. För den långsiktiga motivation, dock tillhandahålla globala rankingen, som jag kan jämföra länder med kontraktsmördare från alla hörn. är alltid små detaljer runt den, så jag måste uppmärksamma nya saker förändras ständigt Förutom Villa och.

Impression ligger i väntan på en halvtimme:

Hitman: Sniper kan glida mig in i huden på ett kontrakt mördare. Jag måste stänga på en strategisk och noggrann metoden olika mål och följa sidouppdrag. Efter en kort tid i spelet hade gripit mig igen. Kontrollen fungerar bra för en måttlig justering period. Men det är en tablett mycket bättre att spela än en smartphone, eftersom större fingret är, desto mer han dolt från åtgärden. Schade är egentligen bara att det bara finns en plats. Så vacker Montenegro ser också lite mer variation skulle säkert ha gjort titeln inte minska.