Zoomumba


Som zoo direktør venter deg mange utfordringer. Design dyrehagen grunnlag i Zoomumba allsidig og ta vare på dyr.

Et nytt hjem for golden Dyr

I gratis nettspill Zoomumba Bigpoint tar du på deg rollen som en dyrehage manager. I den store zoo butikken du kjøpe forskjellige penner for dyr. Bare når du har plassert kabinettet, du tenker på søte beboere ut. Vil du lære på en mannlig og kvinnelig av en art i et kabinett, så kan du glede seg snart om en søt baby dyr. Dyrene må selvsagt være godt ivaretatt. I ZooMumba leke deg med dyrene, gi dem vanlig mat og vann, pflegst nøye pelsen og nødvendig for å administrere dem narkotika. Kabinettene på dine Zoomumba grunnlag assosierer du med en gangsti, slik at besøkende kan se alle dyrene. I butikken finner du alt ditt kjæledyr trenger. Det du kjøper, blant annet Grass, kjøtt og diverse frukter.

Fornøyde besøkende vandre gjennom zoo

i Online Game Zoomumba bygger du selv spesiell bygning, tiltrekke besøkende til dyrehagen. Selvfølgelig må du alltid ta hensyn til renslighet av området og jevnlig samle søppel, slik at de besøkende vil fortsette å komme tilbake og føle seg bra. Selvfølgelig kan du ikke gjøre alt alene. Med midlene spør du en veiviser for å hjelpe deg med all sin makt.

Hold Zoo-O-Meter er alltid i øyet! Er folk begeistret zoo, så Zoo-O-Meter stiger. Er området, men ikke allsidig og attraktivt nok utformet, mange besøkende jag hjem. Dette er selvsagt ikke bra for salg.

Bonus Codes og arrangementer

Så det er aldri kjedelig i Zoo spillet og for å belønne lojale zoo direktører, utgivere Bigpoint regelmessig utmerkelser Zoomumba bonus koder som gir deg flotte funksjoner ved innløsning. Vi holder deg naturligvis stadig oppdatert på gjeldende bonus koder! I spillet hendelser, også har gjentatte ganger blitt holdt, der du abgreifst store dyrene dekorative elementer eller mer.