Imperia online


I en verden av Imperia Online byrden av kronen kan deles eller ikke! Møt din beslutning.

Det er en mørk og grusom tid der lykke med de mektige menn, og retten er hevdet av sverdet. I denne verden full av lumske naboer og ambisiøs hersker må du gå utover enkle dine begynnelse og du arbeider ut et kraftsenter.

Mange hender arbeid

Samle lojale undersåtter, la dem arbeide for deg, og legge grunnlaget for ditt imperium. Hardt arbeidende er slite i skattkammeret; som forskere vil utforske teknologier som er nødvendige for å gi fordeler til deg; effektive spioner er roaming landet der du kan ta for deg nye områder.

Gjør deg kjent med flotte mennesker ved hoffet og bruke sine egenskaper til din fordel. En klok guvernør er til randen fylle coffers, en modig generelt kan slå bordene selv i en håpløs kamp.

Men merk: Du er ikke alene i denne verden av strategispill og mange vil være erobrere er rallende sine sabler i dine byer. Forsiktighet anbefales! Bygg et slott og bygge høye og stabile vegger. Og hvis det ikke er nok - smi allianser med dine betrodde venner. Når en mann kan falle, vil en sterk brorskap holde ut. Skulder ved skulder med dine allierte du skal trene hærer, erobre nye territorier og delta i blodige kamper mot felles fiender. Hoper seg opp rikdom og makt på, utvide din innflytelse og når slutten på en æra nærmer seg - gjør deg klar for den ultimate utfordringen Imperia online før!

Ultimate smeltedigel av krig

Arrangementet "hersker av riket" er en smeltedigel vil sette dine ferdigheter og mot for å testen av krigen. Hærer vil omkomme, er slott falle, og feltene blir rød med blodet av den falne, når de mektige allianser kampen i den siste kampen for kraften av riket. Når tåken forsvinner, bare den verdige vil stoppe og resten er støv på sidene av historien av Imperia Online.