Frozen Free Fall: Olaf basks i den nya uppdateringen


Hjälp Olaf, Anna och Sven i Frozen Free fall att lösa olika pussel för att återställa fred och våren kommer.

Olaf älskar sommaren och stannar med dig i 30 nya nivåer.

Även Olaf är en snögubbe, han älskar sommaren. sniffa blommor, loll i solen och leker på stranden. Tack vare Elsa magiska förmågor, kan den lilla snögubbe avreagera i den största värmen utan att smälta. Efter en lång väntan, är det nu så långt och för Olaf börjar i Spel Frozen Free fallet förra sommaren.

Ladda ner appen nuHjälp Olaf, Anna och Sven i Frozen Free fall att lösa olika pussel för att återställa fred och våren kommer.Ladda ner appen nuHjälp Olaf, Anna och Sven i Frozen Free fall att lösa olika pussel för att återställa fred och våren kommer.

I 30 nya nivåer soliga henne din pussel lösa färdigheter kan bevisa. Naturligtvis denna tid att upptäcka samlarobjekt. Pretty blommor kommer att plockas av dig. Som belöning väntar till exempel en vit frost på dig eller Olaf "nysning bonus". Sången snögubbe platser en gång av, bara kristallerna flyga så över fältet. Men Olaf är inte bara lata på hans isiga hud, men är också aktiv atletisk. Han rader som du en gång över över spelplanen och ger den en hel serie av kristaller från.Så du kan du ställa in nya nivåer med Olaf och andra välkända karaktärer från Disney filmen Ice Queen, men du måste ha slutfört alla 285 nivån av den normala vinterläge.Källa: Google Play Store