Goodgame Empire: cheats og hacks på et øyeblikkMonument til tronen

Å, hvor stor ville det ennå, du ville aldri igjen i online spill ressursflaskehalser eller premie valuta for livet uten å bruke en krone! Eller? Vel, er interessen for koder stor, tross alt, leverandørene av såkalte hacker-verktøy lover enorme fordeler i spillet. For Goodgame Empire er tilgjengelig på Internett en rekke nettsteder som tilbyr nedlasting av hacks, cheats og instruksjoner for noen sprekk i koden. Skulle du innflytelse til å bevege seg raskere i strategispill?

En gang forhånd: Utbygger og operatør av free-to-play online spill, som for eksempel Goodgame Empire live fra inntektene som genererer spillet-spillet, så hvis du bruker så penger for elementer eller premie. Selv om du skulle være en jævla, kan du faktisk ganger svare på det logisk: Hva er sannsynligheten for at en utgiver som bruker en hel rekke utviklere, gjør det at noen amatører oppheve hele forretningsmodellen? Ja, ganske usannsynlig. Det er nå ikke å si at det aldri kan bli en fungerende Game Empire jukse eller hacke det endelig skje i fremme noen ganger feil som kan føre til exploits. Disse er svakheter og sårbarheter som folk kan dra nytte av utenfor. Dette er selvfølgelig ikke lov! å bruke hacks og cheats å få en fordel, ikke normalt tillates, i henhold til vilkårene for bruk. Hvis du vil bli fanget, som du brukte i Goodgame Empire hacks, noe som mest sannsynlig vil resultere i kontoen din vil bli blokkert.

Men det er ikke den eneste grunnen til at du bør utvise forsiktighet. Ofte juks tilbudt, som du finner på tvilsomme nettsteder ikke fungerer. Selv om det skulle være en sårbarhet i koden Goodgame Empire er den lange absolutt ikke det, fordi selv om ingen store innholdsoppdateringer leveres levende, utviklerne av nettleserspill implementere fortsatt pågående feilrettinger, den bare lukke disse hullene.

Inviter deg ned bare noen påståtte juks!

Også på YouTube kan bli funnet i sekunder påståtte bedrager og hacks som vil gi deg store fordeler i Goodgame Empire - det var en stor tilførsel av tre, stein, mat og mynter eller gratis rubiner. Noen også tiltrekke med løfte om at du ikke lenger trenger å klikke seg gjennom alt manuelt, men rett og slett roboter gjøre jobben la - dette er forbudt! Dessuten er det de fleste skaperne av nettsteder eller YouTube-videoer hacks eller juks ikke om å gi deg nyttige verktøy for hånden, men heller å tappe klikk eller visninger. Og hvis deres uflaks har, får du deg med nedlasting av programvaren jukse selv ekkel virus på datamaskinen.

Konklusjon: Hold deg unna. Omtrent alle hacks, sprekker og kode Cheat metoder på nettet er ikke til å bli brukt, og i alle fall ikke godtas. Ville være en skam hvis den mister all fremgangen i Goodgame Empire eller infisert PC, ikke sant?