Legends of Honor


Legg ut likevel telle i en verden der ære og anstendighet. I Legends of Honor disse dydene er mer etterspurt, for bare da vil du bli vellykket.

Det er tøffe tider. Den en gang så blomstrende rike er preget av krigen. Befolkningen er bare så over runder og kan gi i de tøffe vintermånedene med det essensielle. For å gjøre vondt verre med tre helt krigførende partene dekke landet med andre militære konflikter. Fred er ikke i sikte. Men du er å fullføre i ehrvollen situasjon dette dilemmaet. Du kan kanskje klare å en av de tre lover mot partier og bygge et imperium som ennå ikke har sett verden.

Slottet ditt, ditt land og din Battle

i Strategi spill Legends of Honor Goodgame Studios du lukker deg en av de tre fraksjonene. Men før du trekker i mange kamper, må du bygge en staselig slott deg en gang. helt, i henhold til din smak du justerer middelaldermurene dine ideer. Her en ny flagg, er det noen forgylte vernet. Gjør hjemmet ditt sete som du liker det. Etter at du bryr deg om å bygge en mektig hær. Du gjør fra bueskyttere, ryttere årstider og ringbrynje carrier å møte de stadig skiftende forholdene i krig.

Rekruttere helter som leder

Gradvis du utforske nærområdet. Patruljere med hæren din gjennom skog, fjell og brede enger. Med litt hell, vil du finne det skatter og små militser bekjempe og einsackst rekke bonuser, som i sin tur påvirker styrke hæren din. Det er også mulighet for å låse opp spesielle helter som leder troppene dine. I tillegg bør du gå sammen med andre spillere til mektige allianser. Dette ikke bare betyr en økning i hæren, sammen med allierte, garanterer i store områder den skjøre freden.

Strategispillet Legends of Honor du kan spille direkte i nettleseren. Når du har registrert deg starte umiddelbart din karriere som en militær leder og eier av slottet.