Den Sims Freeplay: medicinsk uppdatering Hospital ger …Sedan juni dina simmar kan leva ett spännande liv som polistjänstemannen och se i stan för lag och ordning i fri mobilspelet The Sims Freeplay. Två månader senare, i augusti, kom upp med Hollywood uppdateringen möjligheten kan anses ha medlemmarna i din virtuella familj starta en skådespelarkarriär. Från och med nu du är den nuvarande "Doctor, Doctor"-Uppdatera simuleringen i app butiker Apple och Google är tillgängliga och som ger nya drömjobb som sjuksköterska eller läkare med honom.

I centrum du nu hitta en två våningar sjukhus, som har åter öppnas och därför desperat söker arbetare. Naturligtvis kan dina simmar inte omedelbart gå in på huvud positioner, men måste arbeta dig uppåt. Det första steget i karriärstegen är en praktikplats där de tar hand om de sjuka. De ger patienter med mat, ge dem droger och hålla dem nöjda. Om dina simmar fungerar bra och uppfyller de tilldelade uppgifter, de har en chans att hyras och arbeta upp till verkställande golvet. Vid slutet av ett inlägg lockar som kirurg eller huvud sjuksköterska, beroende på vilken karriär föredrar dina skyddslingar i The Sims Freeplay.

Selfies i nybyggda radiologi centrum.

Som riktiga sjukhus är också den virtuella versionen The Sims Freeplay inte bara sängar, operationssalar och syster rum. Istället sjukhuset behöver också fler undersökningsrum med specialutrustning och specialutrustning. För att utöka sjukhuset och att förlänga de nödvändiga faciliteter, samlar sina specifika commodities. När du har tillräckligt, kan du bygga en radiologi center eller ett mentalsjukhus, så att psykiskt lidande patienter kan behandlas. Dessutom begåvade sjukhuset i The Sims Freeplay från ett apotek.

Bredvid sjukhuset där i centrala Sim Town nu ännu en ny byggnad: en järnvägsstation. Dina simmar kan använda den när de går till sjukhuset för att besöka släkt och vänner, eller om de vill göra en del shopping. Att ta tåget, måste du en tidigare särskild quest gjort.

Källa: Pressmeddelande