Albion Online: Men ingen free-to-play-modellen + stängd beta …


Dyk in i skumma värld Albion Online. Bli en fruktad riddare, genom att få fler och fler länder under ditt välde.

Sandlådan MMO Albion Online är för närvarande i stängd beta - och är också bibehålls under en tid som status. Som utvecklare Sandbox Interactive meddelade nu att stängd beta åtminstone kommer att utvidgas till 1 augusti 2016:e Anledningen: laget skulle vilja ta längre tid att göra betydande förbättringar i spelet innan de lämnar en bred massa människor på servern. Albion Online visas bara om det förverkliga sin fulla potential, så Studio grundare och VD Stefan Wiezorek, som är känd i det officiella forumet under namnet "Bercilak".

Men ännu större nyheterna är det andra tillkännagivandet, som gjordes i samma del av chefen för laget: Albion Online är inte en free-to-play titlar. Ursprungligen skulle online rollspel spelas gratis. Men denna plan har nu kastas eftersom genomförandet av en free-to-play koncept skulle ta en ordentlig del av utvecklingstiden Sandbox Interactive. Och företaget kan också använda för att skapa ett bättre spel. Dessutom skulle det olika risker som är förknippade med en sådan affärsmodell, såsom robotar. Grundarna paket för närvarande tillgängliga är åter Albion Online officiellt släppt, ersatt av starter paket som du beviljar full tillgång till spelet. För att vara rättvis mot alla kunder som köpt grundare paket som alltså har stödja utvecklingen i de nya erbjudanden, men ger mindre extramaterial för pengarna.

Nu till webbplatsen för Albion OnlineDyk in i skumma värld Albion Online. Bli en fruktad riddare, genom att få fler och fler länder under ditt välde.Nu till webbplatsen för Albion OnlineDyk in i skumma värld Albion Online. Bli en fruktad riddare, genom att få fler och fler länder under ditt välde.Nu till webbplatsen för Albion OnlineDyk in i skumma värld Albion Online. Bli en fruktad riddare, genom att få fler och fler länder under ditt välde.Nu till webbplatsen för Albion OnlineDyk in i skumma värld Albion Online. Bli en fruktad riddare, genom att få fler och fler länder under ditt välde.

Sandbox Interactive har en free-to-play-modellen, men tydligen inte helt för framtiden. I forumet posten betonade Wieczorek att Albion Online inte kommer att vara gratis att spela i publikationen. Men vad som händer i framtiden karriär titeln, lämnar chefen. Kanske utveckling studio ger så någon gång efter utgivningen fortfarande en free-to-play version av sin MMORPG på.

För de närmaste månaderna, Sandbox Interactive har stora planer. Spelvärlden är att avsevärt öka i storlek, städer och områden ska utformas unikt, fler och bättre fängelsehålor och ett samtal och brott system för gula och röda zoner, som var inspirerad av Ultima Online planeras.

Källa: Officiella Forum