Värld av örlogsfartyg: Fartyg från “High School Fleet”Snart hålla två krigsfartyg från anime "High School Fleet" Inträde i sjöslag den fria multiplayer actionspel World av örlogsfartyg från utvecklare och utgivare Wargaming.

Värld av örlogsfartyg möter Anime - exakt vad som händer i ett av de kommande uppdateringar gratis actionspel utvecklare och utgivare Wargaming. Företaget tillkännagav nyligen ett samarbete med den japanska animationsstudio Production IMS. Det påverkar i form av World of örlogsfartyg, att det snart kommer att finnas två nya krigsfartyg i multiplayer spel, som härstammar från serien "High School Fleet". Dessa är de två modellerna HSF Harekaze och HSF Graf Spee. Dessa fartyg kommer med särskilda röstmeddelanden från kaptenen och styrmannen från anime vad fansen skulle förmodligen njuta. 

Men det finns en hake: De två "High School Fleet" fartyg är premium modeller som behöver så att du köper dig i spelet förråd av World av örlogsfartyg för riktiga pengar. De pråmar kommer då att finnas i spelet så snart som Blu-ray i "High School Fleet" är kommersiellt tillgängliga. Det finns dock fortfarande ingen releasedatum för Tyskland. Därför är ännu inte klart när du kan ställa in nya fartyg i världen av örlogsfartyg dig.

World av örlogsfartyg HSF Harekaze

HSF Karekaze vet fans "High School Fleet" när fartyget av huvudpersonen Akeno Misaki.

Animen "High School Fleet" bör detta land inte särskilt känd, åtminstone inte när det gäller allmänheten. Serien har så verkligen inte har status som "Dragon Ball", "Naruto" och "One Piece". "High School Fleet" ställs in i en alternativ värld där stora delar av Japan har sjunkit 100 år innan händelserna i animen i havet, eftersom de tektoniska plattorna har skiftat. Så att landet behåller sin territoriella anspråk, har sitt ursprung många marina städer och sjöstridskrafter i Japan har multiplicerats. Serien kretsar kring två vänner Akeno Misaki och Moeka Kina som registrerar sig för en flickor Naval Academy i Yokosuka. Så som historien utspelar du följer utbildning av de två unga damer och deras karriärer som framtida kaptener. 

Källa: officiella hemsida