Lady Popular


Hver jente drømmer om talent en dag å bli berømt og vellykket. Med bruk vil du til Lady Popular i verden av glamour.

Friheter A LADY

Lady Popular gjør sanne jente drømmer. I dette nettbaserte spillet vil du leve det vellykkede livet til en dame og verfügst mens mange friheter og designmuligheter. Du kan for eksempel fritt til å bestemme på karrierevei. I Lady Popular men organiserer du de mest populære hagefester med alle dine venner og dekorierst leiligheten og hagen til din smak. Du adoptere en søt liten pet og ta vare på omtrent hvordan avataren din. som en dress-up vanligvis er millioner av kombinasjoner for antrekket karakteren din klar til å bli ofte oppdatert med nye kolleksjoner.

Moroa er ikke for kort

I begynnelsen av Lady Popular gestaltest du en figur som du ønsker, deretter umiddelbart tar for seg den glamorøse liv. I din egen garderoben kombinerer du et antrekk som noen fall full av eleganse og stil i øyet. Damen lever sitt liv i henhold til dine ideer. Du skride gjennom en verden av Lady Popular og bestemme hvordan du takler hverdagen. Til en viss grad realistisk du går, selvfølgelig, også, fordi ingenting kommer fra ingenting: Det dukket opp for noen dager siden, den siste samlingen av en designer, og du ikke ønsker å gjøre uten et nytt antrekk? Da damen har å gå på jobb og bare spare penger til den nye kjolen.

Men i tillegg til det daglige arbeidet av moroa, selvfølgelig, er ikke neglisjert: kvelden er din dame dans bare så fornøyd med hennes venner og hennes kjæreste, tiltrekker alles oppmerksomhet. Den stilige antrekk være lovet. Eller har du lyst på en shopping tur? I byen jente spill mange butikker venter ditt besøk, og tilbyr alt ditt hjerte ønsker.

Kjæledyret kjedsomheten

Slik at damen ikke føle seg ensom i det lange løp, kan du velge en søt pet, som hun bruker mye tid på dem. Bare se: Dyret vil bringe deg og ditt spill karakter med triks og lystige sprell ler.