Howrse


For å holde en hest i det virkelige liv kan ikke være mange fans av dyrene. Heldigvis finnes det spill som Howrse. Hester og ponnier er i fokus her.

I begynnelsen av mobil- og nettleserspill Howrse du vil møte viktige beslutninger. Du er bortskjemt når det gjelder å lage din første dyret venn. Ønsker du å ta av med en ponni eller hest? Også, kjønn og rase du velger selv. Når du settings've gjort, kan du begynne å øke din egen hest, for å forsyne den med mat og vann, og for å trene i ulike disipliner.

Unn din firbente venner!

Die, suge, klining, spille og mate gulrøtter - disse er alle handlinger som tilhører vare på noble steed. Bare hvis du tar vare godt vare på din protesjé, kan du lykkes i det videre løpet av simuleringen. Ferdigheter som utholdenhet, hurtighet, dressur, galopp og hopping du forbedre med ulike treningsøktene. Selvfølgelig, en del av hverdagen som hesteeiere og rideturer og konkurranser. Hvis du vil, kan du selv avle hester. Viktig informasjon om genetikk av hver hest du finner i heste-view.

Howrse

Sørg for at hesten er alt rundt behagelig!

Åpne ridesenter og einheimsen suksess

På et visst spill fremgang du åpner en privat ridesenter i hestespillet Horwse. Videre får du tilgang til kontoret, boksing, workshops, konkurranser og til slutt ansatte som utfører viktige oppgaver for deg. Lengsel du føler for en annen hest, du bare durchblätterst salgslisten og begutachtest alle hestene som tilbyr andre spillere. I butikken finner du rikelig med mat og godbiter, samt utstyr elementer som saler og tepper, bandasjer eller hodelag.

Howrse

Også fra smarttelefonen du tar vare på dine kostnader.

En mobil spill og online spill for hest fans

Sanne hesteelskere vil i Howrse pengene sine. Ponnier og hester er tilgjengelige i forskjellige raser og farger å velge mellom. Hva med noen eksempler?

du velger en ponni som noen av de løpene som du finner i spillet er:

  • Nordmenn - har god utholdenhet, hopping han ikke en av de beste
  • Tyske Riding Pony - er relativt raskt på veien og godt i hopp
  • Haflinger - overbeviser med utholdenhet og galopperende

Er det mer sannsynlig å hester, disse er noen eksempler på raser:

  • Araberne - har styrker i form av utholdenhet og dressur, svakheter, men det er trav
  • Shetlandsponni - er en talentfull og godt Springer galopperende
  • Holstein - elsker å hoppe, men å trave mindre
  • Islendingene - imponerte med utholdenhet, men er ikke spesielt kvikk
Howrse

I Howrse er det ordinære og mirakuløse hesteraser.

Howrse gir likevel du nok av andre ponni og hest løp, slik at det er et egnet eksemplar for alle. Har du lyst til å prøve ut dyr spillet en gang, må du for enten en tablett eller smarttelefon med iOS eller Android, eller du starter spillet direkte i nettleservinduet på PCen.