Hearthstone: 70 miljoner spelare, kostnadsfria kart paket för allaHearthstone: Heroes of Warcraft har nått en ny milstolpe när det gäller antalet spelare: 70 miljoner människor har redan registrerats för den fria handeln kortspel. 

Med Hearthstone: Heroes of Warcraft Blizzard Entertainment har återigen visat sig ha en gyllene touch. Efter hits som World of Warcraft och Diablo 3, online-handel kortspel var den första free-to-play titel legendariske utvecklingsstudio i Irvine, Kalifornien. Och precis som WoW har under många år dominerat MMO marknaden med bred marginal, då Hearthstone kung i sin genre och långt mer populär än konkurrenter som The Elder Scrolls: Legends (som visserligen, men också officiellt släppt i mars). Detta bevisar återigen den yngsta meddelande från Blizzard: Företaget meddelade att nu mer än 70 miljoner spelare har funnit sin väg till kortspel. Hur många av dem verkligen aktivt spela ses gånger. Detta gör det hela, men inte mindre imponerande.

I samma del av Blizzard avslöjade också som under lanseringen av den nuvarande expansion "resa till Un'Goro" så många spelare inloggade på samma dag att titeln har därmed sätta ett nytt personligt rekord. Konkreta siffror till Blizzard har dock inte gett upp.

Häll - Gratis kartor förpackningar

Medan Blizzard firar det stora antalet spelare, kan du se fram emot gratis kort för dina däck.

Att alla får av er som loggar denna månad i Hearthstone, med tanke på något. För att fira att nå 70 miljoner milstolpe, varje spelare får tre gratis karta packar tillägget "resa till Un'Goro". Och "alla" ska tas bokstavligt, åtgärden gäller för alla nyskapade konton - även starta Hearthstone och redan är det tillåtet att öppna tre förpackningar med kort av den senaste tillägg. Så en fin gåva bör du inte missa!

Källa: officiella hemsida