Drage Mania Legends


Tegn små drager store og gjør deg klar for harde kamper. Med legendariske monstre du treffer de dumme vikinger på flukt.

i Drage Mania Legends du er en mester i en drage øya. Hjemlandet en gang var allerede kjent for den farligste av alle drager, og slik skal det være igjen nå. Bygg Dragolandia igjen! På denne øya er alt som er nødvendig slik at du kan bevise deg selv som oppdretter kraftig luftfart. Her er hele programmet tilgjengelig på: Du tar vare på egg og oppsett som klekkes små drager fra dem. Den søte babyen dragene er i utgangspunktet alt annet enn skremmende, men hva er ikke, kan ikke være slik, er det ikke? Dine pangolins varierer i utseende og evner. Over 100 forskjellige varianter finnes i Drage Mania Legends! For stolte utvalg av dem i løpet av mobilspillet for samlingen.

Et mål av Drage Mania Legends du har nådd på kort tid, nemlig å bli venn med dragen. Ved fôring og trening til de søte pangolins utvikle seg i din omsorg til store krigere. Fighters som er i stand til å stoppe den barbariske vikingene stopp. Denne ekle gjerningsmennene har noe imot deg og prøve med all sin makt for å sette en stopper for kjøringen. Men har som en spirende Drachenlord du vil ha mer frykt for folket! Alltid nye habitater opprettet på landet og alltid finne nye raser veien til deg selv ved å krysse eksisterende arter.

kjempet i denne drage spill Tre-på-tre. I tillegg til sammenstøt med vikingene ollen du kan sette på prøve dine ferdigheter i arenaen. Dette er stedet å ta dragen din mot et utvalg av andre spillere av Drage Mania Legends. Vinn i arenaen, kan du se frem til spesielle belønninger.

Mobilspillet Dragon-Mania Legends er et Drachenzucht- og drage slåssespill. Du finner den som et gratis program tilgjengelig for nedlasting i de vanlige app-butikker fra Google Play, iTunes og Windows Phone.