Vikings: War of Clans – Tips och tricks för ädelstenarMed ädelstenar du din utrustning kan i gratis online spel Vikings: War of Clans förbättra och förstärka. Vi berättar hur det fungerar.

Du har free-to-play strategispel Vikings: War of klaner möjlighet dina vapen och utrustning för att stärka med ädelstenar. Innan du kanske kan använda, men du måste uppfylla vissa krav. Vilka de är, kommer vi att berätta i denna artikel.

Om deras legendariska vapen och utrustning bära med dig, kan du uppgradera den med juveler. För att du måste sluta med i verkstaden. För att se vilka pärlor redan har samlat det, du klickar på "Spara" för att ryttaren. Där är alla stenar och deras sällsynthet hastighet anges. Den ovanligare en sten är, desto högre bonus som han ger dig. Varje ädelsten har sex nivåer av sällsynthet: Normal, ofta mindre ofta, Sällsynta, Epic och legendarisk. Din ryckte objekt genom att köra sina kontrakt premium, attackera inkräktare och samla resurser. I tabellen nedan kan du se vilka fiender tappar vilka pärlor:

ädelsteninkräktarebonus
AgateCelt, Hounds, Centuriontrupp ökning
AlexandritKhazar, celt, Centurion, CanisÖkad sten produktion
bärnstenOrm, vildsvin, CanisÖkad rörelsehastighet
ametistHun, Man EaterÖkad virkesproduktion
BerylHun, Gascon, Lion, vildsvinÖkad truppkapacitet
smaragdHounds, Khazar, Hun, Gascon, vildsvin, Canisregenerering
GarnetOrm, Wild BoarSpy vinst
hyacintHoundsKiller vinst
jaspisHounds, Man Eater, Gascon, vildsvinökad Silberporduktion
lazuritOrm, celt, Lion, CenturionÖkad produktion järn
opalCelt, Lion, Centurionkavalleri vinst
PeridotMan Eater, Khazar, Lion, Canisökad energi
RhodoniteOrm, Hun, Centurion, Celtmelee vinst
rubinOrm, Khazar, hundar, Canis, Gasconökad hälsa
safirman Eaterlivsmedelsproduktion
spinellGascon, Khazar, vildsvin, Canisvarierade vinst
TopazOrm, Hun. GasconÖkad hastighet för nedbrytning av resurser
turmalinHounds, celt, Lion, Centurionökad försvar

Om du har pärlor som du inte behöver, kan du slå ihop dem med andra för att fortfarande damma av högre bonusar. Detta är dock endast möjligt om juvel är legendariska. Alla andra kan behandlas. Du behöver detta i Vikings: War of Clans fyra pärlor av samma typ med samma sällsynthet. Innan de kan kombineras, ser du vilka förbättringar du skörda fusionen. Under fliken "Inlaga" ger henne tillsammans pärlor med ett vapen eller utrustning objekt. Beroende på vilken nivå och typ av objekt som du kan kombinera upp till fyra delar av det.

Vikings War of klaner pärlor

I verkstaden, hennes juveler kombineras.

Innan ni några pärlor binder till din rustning eller dina vapen, bör du överväga exakt vad bonusar är värt besväret. Juveler kan endast tas bort med hjälp av en diamantkniv och återanvändning. De som inte gör det och vill bli av med pärlor, måste de förstör. Däremot kan diamantklingor endast användas en gång och måste ha minst samma nivå som de pärlor som vill ta bort henne så. Om du hantera projektet stenarna hamnar intakt i lager och du kan skapa dem igen eller lämna samman med identiska juveler. Du får diamantkniv för guld i butiken. Du bör endast använda knivar som passar nivån på ädelstenen. Bättre att använda knivar för mindre goda stenar, inte värt, eftersom du kan bara använda en gång kniven ändå. När nivån av diamant blad och juvel match är stenen inte förstörs.

Källa: Spel / officiella hemsida