Uppenbarelseboken Online: “safe haven” uppdatering orsakar en bostadskan i nästa uppdatering "uppenbarelse på nätet"Pokerspelare nivå 40 och köpa sin egen lägenhet och sätta upp.

uppenbarelse på nätet

uppenbarelse på nätet

The Free MMORPG Online uppenbarelse My.com är ändå redan ganska omfattande och mångsidigt på nätet rollspel som innehåller en hel del spelsystem. Och snart kommer en annan att göra det. Revelation Online får inhysningssystem: Som utgivare nu har meddelat "Safe Haven" uppdatera, som kommer att ge dig en säker "hemmahamn" (inte i bokstavlig mening, märk väl) kommer att släppas den 26 juli.

Så du kan bli ägare till en lägenhet i free-to-play titel kinesiska utvecklare NetEase, men du måste först och främst nå nivå 40 med din karaktär. Om detta hinder kan köpa dig en egen egendom som kan utrustas med många möbler. Ditt hem Förvärva henne med Volopinen i tavernan för sköldpaddan. Det hela finns i tre storlekar. Det är också mer fyrkantig att ha ditt boende, desto mer kostsamma. Medelstora och stora lägenheter kostar speciella kuponger som små kan betalas med "Imperial mynt".

Som redan nämnts är det i ditt eget hem är inte en kåk, men en lägenhet i ett nio våningar. Detta innebär att du kan ha upp till åtta grannar - förhoppningsvis det inte komma som en tvist. Har du ditt hus verkligen smarta funktioner och vill visa andra människor, det är inte ett problem. Upp till fem vänner i Uppenbarelseboken på nätet kan du trycker på tangenterna till din lägenhet i handen, så att de kan besöka dig. Några av objekten i din lägenhet sätt, är interaktiva. Om du vill, det gör upp med sina kompisar på soffor mysiga. Du kan också ta eller flytta dig i omklädningsrummet, ett badrum. 

För att fira lanseringen av kåpor i RPG Revelation Online, det finns gåvor. GAIN deras olika NPCs i Sulan, Sidus Ur och fästningen slipsten. Med objekt till sitt eget hem kan försköna direkt. Dessutom Volopinen sälja speciella kistor att varje kommer att få 100 VIP kuponger under denna lilla händelser. Priset för ett exemplar 15.000 "Imperial sedlar". 

Källa: My.com