Naruto Online: simulere kombinasjoner og det beste laget …Vi forteller deg hvordan komboer i den frie Anime RPG Naruto online arbeid og hvordan bestemmes du det beste laget lineup.

Du slåss i anime online spill Naruto Online gjentatte ganger mot andre spillere eller datastyrte motstandere. Du tar den på i arenaen med dem og gjør dem i oppdrag livet vanskelig. Hver figur har ferdigheter som du ser under en kamp i bunnen. De tydelig unngå fienden mer liv enn de vanlige angrep, ligger fortsatt i ferdigheter mer potensial enn ved første øyekast se. heter ved hjelp av flere angrep, inkludert kombinasjoner, legger det motstanderne enda mer skade.

Kampene i Naruto Online er turbasert. Kun tegnene er alle ett lag tur og deretter alle enheter i fiendens kraft. Kombinasjoner er direkte sammenhengende angrep. Bare fordi tegnene av partiet til å angripe den ene etter den andre, men ingen slik kombinasjon er etablert. Før du klarer en flere angrep, bør du se på deg utarbeidelse av dine ninja squads nøyaktig, fordi ikke alle fighter kan utføre med hverandre slikt angrep. I menypunktet "Ninja" finner henne en liste over alle aktiverte helter. Der kan du tilpasse og du får en oversikt over de ferdigheter og kombinasjons alternativer du din uttalelse.

Sakura, Naruto og Sasuke er et godt lag i online-spillet.

Du kan utløse en combo, som har et bånd med hverandre med alle karakterene i Naruto online. Hvis du klikker på en karakter, vil ordet automatisk vises i bildene tilsvarende tegn "combo", Til dere bør ta vare på deg først, de andre er for din tropp gang uviktig. Tidlig i spillet det viser de tre hovedpersonene i anime gratis: Sasuke, Sakura og Naruto seg så lenge du ennå ikke har mange tegn, er det verdt å ta med i ditt lag tre .. Hvis du gjør det, vil du finne at Sasuke kan utføre en combo med Sakura, Naruto og hovedpersonen. Klikk på den nå på Sakura, ser du at den angriper flere ganger sammen med Sasuke, men ikke med hovedpersonen. For å oppnå optimale resultater og å trekke så mange helsepoeng din fiende, bør du sørge for at du har mange kombinasjonsmuligheter.

Ved valg om elementene i figurene er ikke avgjørende. I stedet bør du ta en kjent i Naruto online med sine angrep og deres effekter. En multippel angrep i den nevnte figurer konstellasjonen ville, for eksempel: Naruto treffer motstander med "dyp float"Sasuke kaster den med "Fallen Sky Speer brann" mot veggen og også slår ham, Sakura fraktet ham "Iron ball saken" på gulvet og hovedpersonen oppstår etter igjen. Så du har selv satt ned en fem-manns combo i beste fall.

I Combo Simulator opplever du, som harmonisere tall.

Noen tegn kan utføre en multippel angrep med deg selv i Naruto på nettet også. Sasuke, Temari Hinata og mange andre har denne muligheten. Hvis du tar dem inn på laget, og sjansen øker til kombinasjoner og du klarer minst en dobbelt i nesten hver runde.

Når du planlegger en multi-angrep, er imidlertid ikke bare de ferdigheter som er viktige, men også i hvilken rekkefølge tegnene angripe. For å skape størst mulig combo, bør rotasjonen se ut i vårt eksempel dette: Naruto, Sasuke, Sakura, hovedpersonen. De utløse kombinasjoner i en annen rekkefølge, med den riktige rekkefølgen du kan, antall flere angrep, men likevel øke betydelig. Før du byttet dine tall, bør du ta hensyn til egenskapene til helten din. Varierte bør ikke, for eksempel, er på første rad, selv om du lykkes jo flere kombinasjoner.

En god måte å teste installasjonen, Kakashi tilbyr. En av hans dobbeltgjenger ligger på markedsplassen i Sør Konoha. Der kan du utfordre opptil fire eksemplarer av Ninjas og sjekke tallene konstellasjonen. I kampen ser du også hvor mange Konbinationsangriffe utfører det, og hvor mye skade det herjer det. Så du kan simulere sine kombinasjoner.

Gjør deg kjent med dine styrker og svakheter!

I tillegg er det å spille eksterne combo simulatorer. I troppene sammensetning kan planlegge. Du har tilgang til alle ninjas som kommer i Naruto på nettet, sammen med sine ferdigheter og kombinasjoner. Combo i simulator Som i spillet du tegne tegnene til ønsket posisjon. Nedenfor som er et vindu der flere angrep oppført. Fra dette kan du se hvilke begynner karakter med combo og hva angrep han brukt til å angripe som det ender, og hvor lang tid det beste angrepet serien. Under dette synet, finner det også et annet vindu. Det du kan hele kampstyrken til tropp å lese og lære mer om hva den ekstra karakter verdier. Så du kjenner styrkene og svakhetene til laget ditt i Naruto online på et øyeblikk, og kan optimalisere installasjonen.

Kilde: Spill, Forum