Goodgame Fashion


Velkommen til din egen motebutikk. Du produserer og selger trendy klær, tilbehør av høy kvalitet og stilige sko. Ta butikken oppe og går ...

i Goodgame Fashion Eier du en veldig trendy motebutikk. To syersker produsere plagg som du gir i orden. i denne nettspill dermed bestemmer deg alene, som selges i butikken din.

Rabatt kampanjer tiltrekke seg mange kunder i din motebutikk. Bringe til salgs skilt på en butikk hylle av ditt valg og selge klærne til en uslåelig pris. Å skreddersy helt nye klær du kjøper først et mønster. Hvis mønsteret i din besittelse, og deretter sette de ansatte den samme saken med inngåelse av nye deler. På cash til kasserer tar seg av kundene.

I Goodgame Fashion Boutique er du også dukker tilgjengelig som du bør pynte med de nyeste skjorter. I begynnelsen vil du finne i din butikk bare en garderobe, foran som snart danne lengre køer.

Hvis behovet oppstår, kan du investere eller ansette flere nærmere, gullsmeder og Schuster sparepengene dine i et annet garderoben. Mens gullsmed av verdifulle tilbehør, tinkers Shoemaker klar trendy sko.

Dessuten kan du likevel montere med andre utstillingsdukker og hyller for å annonsere og selge så mange produkter i en kort tid kan din butikk. Snart vil du kunne Game Fashion taket på det og omdirigere vellykket og profesjonelt din personlige motebutikk.