Goodgame Big Farm


Hev søte dyr, vokser tomater, plukke en fruktene av avling og veien opp til den vellykkede bonden.

i Farm Simulering Goodgame Big Farm du bli eier av en stor gård. Til din ansvarsområde tilhører holde søte dyr, dyrke forskjellige planter og lønnsomt som mulig for å selge sine avlinger og inntekter.

I stedet nemlig "bare" å høste, du kjører gården fra et økonomisk synspunkt - her en brikke skal snarest passe perfekt sammen.

Noen planter du tar, for eksempel til den lokale møllen og verarbeitest dem der til dyrefôr som du gir dine kyr og griser, slik at de vokser høye og sterke, eller - i tilfelle av kyr - bare gi nok melk.

Hverdagen til en bonde

selvfølgelig dyrene i gården spillet Goodgame Big Farm produsere gjødsel. Og hauger! Men i stedet for å kaste alt bare, du setter det som en naturlig gjødsel. Så plantene vokser bedre. Ingen tvil om at du ikke kan løse alle problemene på egen hånd. Når du setter de ansatte bør du imidlertid sørge for at du kan også betale full lønn til dem og fremdeles ha nok fortjeneste for videre ekspansjon gjenstår. Det er også viktig å sikre et godt arbeidsmiljø, fordi bare motiverte medarbeidere er nøye. For å lette arbeidet og morsommere, kan du enkelt i Goodgame Big Farm delta med andre bønder å allianser og dra nytte av gruppen. Det er også anledning til å konkurrere mot andre spillere i ulike konkurranser. Hvem raser slik som de fleste frukter i en viss tid?

Goodgame Big Farm - Alliansen landsbyen

Landsbyen Alliansen spiller en viktig rolle i Goodgame Big Farm.

Horse Ranch og gård Schlemmer

Du kan spille en rekke bygninger og andre områder som du låser opp i løpet av spillet. Disse inkluderer en flyplass, hest ranch med spiller-mot-spiller-turneringer eller blomster og gourmet gårder. Som økonomisk tenkende gründere du føler vie de utallige oppgaver med henblikk på å gi fortjeneste, slik at du kan hele tiden å utvide sin gård.