Candy Crush Saga: låsa upp fler episoderI Spel Candy Crush Saga hennes start i socker staden, men snart du står inför den virtuella, stängd dörr, till exempel vid Limonadensee. För att låsa upp det nya området, har du tre alternativ. Oavsett vad du väljer är du ensam. För oss är favorit ostridigt.

  • Alla avsnitt i korthet

här&# 039; s fortfarande låsa mycket ... (skärmdump av Facebook version)

1. be vänner om hjälp

Du har möjlighet att delta i spelet direkt med ditt Facebook-konto och be vänner om hjälp. Inte alla gillar känner spelar på Facebook, inte "besväras" alla gillar att vänner. Därför är denna version inte den bästa för alla casual gamer.

2. investera pengar i spel

Du kan låsa upp fler nivåer av spel med pengar. En ny episod kostar för närvarande du 89 cent. Detta är det enklaste och snabbaste, men men det dyraste alternativet i sig. Det går också annorlunda.

spela 3. Order

Det är bra om jobbet: Du är fri. Den springande punkten: Det tar minst tre dagar. Totalt sett är det nämligen att göra tre jobb för att låsa upp nästa episod. När en order slutförts, måste du vänta 24 timmar tills du vågar till nästa. Är (ibland mycket svårt) utmaning behärskar, är det gjort så efter det tredje kontraktet ytterligare i det nya avsnittet.Källa: Android version av Candy Crush Saga

Mer Candy Crush Saga
  • Alla tips i korthet