Forge of Empires: Relic Temple gett dig många belöningarUngdomens källa

De guild expeditioner i fri strategispel Forge of Empires det har varit lite personlig belöning för varje spelare - guilden var alltid i förgrunden. Jag tyckte inte riktigt i samhället, vilket är anledningen till utvecklaren InnoGames (Tribal Wars 2, Grepolis) introducerar reliken templet en ny legendarisk byggnad. Denna pyramid ser inte bara chic, men innebär också en mycket användbar bonus med det.

När du har löst ett möte i djungeln, på vilket sätt som helst, det finns en chans att du kan hitta en kvarleva i djungeln. Man skiljer mellan vanliga, ovanliga och sällsynta exemplar. Du har upptäckt en kvarleva, behöver du bara klicka på den för att få en belöning. Dessa kan vara resurser, t.ex. mynt eller inventarier, men även händelse byggnaden är i prispotten.

Förresten: Det är möjligt att reliker kan hittas under dimman. I så fall måste du först, naturligtvis lösa fler möten och avslöja kartan för att komma till belöningar. Och du bör svårigheten att gillen expedition i Forge of Empires förändring eller resor, icke insamlade reliker kommer att försvinna.

Även om det kräver en viss ansträngning för att vinna relik tempel, men värt det.

För att fastställa den relik tempel i Forge of Empires, måste du först av alla ritningar. fortfarande behövs mycket Forge poäng för själva byggandet. För att få ritningar, kan du andra spelare hjälpa zusammenzusammeln poängen för deras tempel. Alternativt är det tillgängligt som en belöning för lösta möten i djungeln. Därför, en annan litet tips: Templet kommer att hållas den 21 juli sin väg in Forge of Empires. Om du tidigare aktuella expedition redan avslutat sin kurs missat några chanser att få tag på de ritningar. Därför bör du lämna tills uppdateringen kan vila äventyr för två dagar.

Källa: Official Website