Pokémon Trading Card Game Online


Hvem kjenner ikke den Pokémon Trading Card Game? Men ikke bare i skolegårder er flittig samlet, handlet og kjempet det går online.

i Pokémon Trading Card Game Online du har mulighet til det beste Pokémon trener gjennom tidene. Du trener kjent som Pokémon Pikachu, Vicini, Tepig eller Mew og verstärkst sine ferdigheter med ekstra effekt kortene slik at motstanderen har ingen sjanse. Men bare med en balansert kortstokk er du i stand til å bekjempe motstanderne dine. En elektrisk Pokémon rettet nemlig for eksempel neppe noen skade mot et lite monster av type stein. Så Tenk før du nærmer deg en konfrontasjon.

Energisk pocket monsters

Før kampen mot andre Pokémon-trenere du velger en passende dekk som du setter sammen selv gjør. Å sende Pokémon i kamp for ære og berømmelse, du trenger også flere andre kort. Uten energi, kan din Pokémon ikke angripe. Selvfølgelig må denne energien matche klassen av liten lomme monster. For spesielt kraftige angrep du sette en to energi kort og tegne på denne måten motstrid Pokémon virkelig mye energi.

Utvikling gjør små Pokémon mer

Et annet viktig aspekt er utviklingen av Pokémon. Hver Pokémon har ulike videreutviklinger som du kan bruke til å lage din lille fighter enda sterkere. Sammen med de riktige effekten kortene du har etter hvert en mektig hær av forskjellige Pokémon. Nå er det bare å vurdere deg en forseggjort taktikk, slik at du går seirende ut av en kamp. Du kan selvsagt bare en gang konkurrere mot ulike datastyrte trener til å sette dine ferdigheter på prøve.

Med din første dekk du tydeligvis ikke har noen sjeldne Pokémon. Du finner dem for eksempel på feltet, der du konkurrerer mot en annen spiller. Med riktig kort leser spillet miljø for nye monstre og stockst samlingen din på. I tillegg har du mulighet til å få nye Pokémon ved å kjøpe ekte spillkort og innløse koder av pakkene på nettet. Med hver nye Pokémon Edition nye Pokémon igjen ved gratis nedlasting Pokémon Trading Card Game Online.