Shakes och Fidget. Dungeon nr 14 och fästning senare …Shakes och Fidget - Den nya uppdateringen kommer att visas i september.

Den kommande Fortress Update är en av de mycket större paket till innovationer som spel operatörer Playa Spel för Shakes och Fidget har i beredskap. Förutom att kunna bygga en gigantisk bålverk, kommer det att finnas en annan dungeon med vildsinta motståndare och en ny mini-spel. Enligt nuvarande planer, verkar publikation kort att stå inför - och samtidigt på alla plattformar. I forumet på Community Manager kallar September som offentligperiod för PC, iOS och Android.

Huvuddragen i fästningen:

  • För båda nykomlingar liksom för gamla händer
  • Byggandet av tio byggnader, beroende på vilken typ av framsteg
  • utbyggbart i 15 steg med positiva effekter på din spelkaraktär (t ex ökad lager ryggsäck)

Tyrion uppstod tydligen den 14 Dungeon av Shakes och Fidget.

Även 14 Dungeon i Shakes och Fidget Hamburg operatören har nu avslöjat ytterligare information. Detta skiljer sig från tidigare fängelsehålor har totalt 20 steg. Dessutom övervägande svårighetsgraden från steg till steg är inte som du är van vid tillåts stiga jämnt. Tematiskt är den nya dungeon baserad på TV-serien Game of Thrones, avslöjar hur en första teaser bild. Affiniteten av TV-serien redan ses av flera tapet som Playa Games presenteras i det förflutna för RPG på nätet.

Källa: Forum i spelet