Supremacy 1914: Coalition vinner nå åpenFra nå av er det mulig å vinne som en koalisjon spill i gratis strategispill Supremacy 1914th

Supremacy 1914

Supremacy 1914

Update # 3 datert 11/08/2017: Egentlig ville koalisjons seire er å bli introdusert i oktober i Supremacy 1914th Nå har det ennå varte litt lenger, men siden den siste oppdateringen er det endelig mulig, ikke bare individuelt, men også for å oppnå sammen med de allierte spillere seieren i en kamp. Hvis koalisjonen har nådd 75 prosent av seierspoeng et kort, vinner henne. Individuelle spillere kan fortsatt et spill for seg selv avgjør grab 50 prosent av seierspoeng. Ønsker du å vinne med koalisjonen, har du så vær forsiktig så du ikke alene oppnå 50 prosent.

Videre vil de tre beste spillerne får bronse, sølv og gull i en kamp. Det spiller ingen rolle om de tilhører en koalisjon eller ikke og om vunnet eller ikke. Men er du en del av en vinnende allianse, vil du motta Coalition Victory Cross, en ny form for medalje. Det samme er også tilgjengelig for einstøinger. Videre den nye oppdateringen noen mindre endringer i bagasjen. I tilfelle av spillene som har overskredet den maksimale tiden for tiltredelse, vil det være om noen AI meldinger flere som vil gjøre reklame som vi bør fortsatt invitere nye spillere.

Supremacy 1914 - Koalisjoner

Koalisjoner kan bare ha begrenset medlemmer i fremtiden.

Oppdater # 2 fra 12/10/2017: Etter bare to uker Bytro Labs ytterligere endringer i koalisjoner i Supremacy 1914 har gjennomført via en oppdatering. Fra nå kan du, hvis du har opprettet et spill, angir at koalisjoner er ikke mulig. Så hvem er ute etter et spill som alltid bør se på match-informasjon om allianser er mulig eller ikke. Dette er indikert i form av et uavhengig program. I tillegg har den nyeste oppdateringen ennå å tilby noen andre forbedringer, for eksempel, kan nå alle lister i "koalisjoner"sort vindu for kolonne.

Oppdatert på 27/09/2017: Hvordan Bytro Labs har annonsert de første endringene i koalisjoner i Supremacy 1914 er allerede implementert med en oppdatering. Det er innføringen av begrensninger på det maksimale antall av medlemmer i en slik allianse. I tillegg har utviklerne forbedret utformingen av medlemskap og programlisten med nye ikoner lagt og knappene har blitt redusert. Videre har blitt fikset noen bugs og medlemmer av overkommandoen har nå muligheten til å lage fem kamper per måned. 

Opprinnelige utgivelsen datert 09/25/2017: I gratis strategispill Supremacy 1914 kan du ikke bare kjempe alene mot alle andre spillere. Det er også anledning til å alliere deg med andre mennesker, så inngå koalisjoner. Denne mekanismen vil oppleve noen endringer i nær fremtid, som den tyske utvikleren Bytro Labs har annonsert den offisielle forum. 

De første justeringene vil allerede være en del av morgendagens oppdatering for oss 1914th Fra da av vil det være grenser for medlemmer koalisjoner. Disse grenser er bestemt av den kortstørrelse. Så du spiller på et kart for maksimalt 21 spillere, å koalisjoner fra bare to personer bestå. For grupper på opp til 31 spillere, øker grensen til tre medlemmer. Med maksimalt 50 spillere er 4, kart 100-spiller 5, 250 spillere og 6 på de største kortene som opptil 500 spillere kan kjempe hverandre, er det maksimale antallet per allianse 7 medlemmer. Skulle du nå i en kamp for å være en del av en koalisjon som overstiger den tilsvarende grense, som er bare en gang ikke et problem. I et slikt tilfelle, men ingen nye medlemmer kan så lang tid å komme over som koalisjonen ikke faller under grensen.

Neste måned, vil flere endringer følge. Fra oktober koalisjoner i Supremacy 1914 kan gå inn sammen seire. Dette skjer når alle medlemmer av en allianse sammen har vunnet 90 prosent av de mulige seierspoeng et spill. Fra denne oppdateringen til koalisjoner som har flere spillere enn tillatt, med makt redusere behovet. 

I fordelingen av medaljer og Goldmark belønninger på slutten av et spill i Supremacy 1914 er ikke til enhver tid endre så mye av de nye mekanikere. De tre beste spillerne vil til tross for at en koalisjon vil bringe seier, motta sine priser, mens den vinnende alliansen får sine egne medaljer. Hvis medlemmer alle får samme mengde gullmerker.

Til slutt vil det være mulig i fremtiden Supremacy 1914 å spille runder hvor koalisjoner er ikke mulig. Passer til et søkealternativ vil bli introdusert, slik at du kan finne de tilsvarende delene også.

Kilde: Bytro Labs