Naruto Online: Tips för verktyg – Så du kommer till …En ninja kan också bara praktiseras i kampsport och fortfarande har så starka tekniker i lager - utan rätt utrustning, han ser, åtminstone i kampen mot starkare motståndare, snabbt gamla från. Bortsett från detta: Vad skulle vara ett MMORPG utan motiverande jakt efter bättre och bättre objekt? Det vet också utvecklarna av Naruto online, så det finns gott om utrustning i det fria, online-rollspel för din webbläsare. Som är indelade i två huvudkategorier: å ena sidan har vi sedan vanliga objekt som du gör från början användning.

Den andra kategorin är de så kallade ninja verktyg. Men är du inte redan direkt i början av din karriär Ninja tillgängliga. Verktygssystem Naruto Online kommer att visas endast på nivå 30 men det har också en bra anledning, eftersom denna typ av objekt är mycket kraftfull och ökar din fart och alla ninjor i din trupp enorm. Naturligtvis finns det kvalitetsklasser också.

På nivå 30 är du i Naruto Online kommer att kunna skapa en ninja verktyg. De andra spåren är olåsta i tio steg cykel, så på nivå 40, 50, 60, 70 och slutligen på nivå 80. Den enda frågan är: Var får du objekten? Svaret är koncernens uppdrag. Det är jobb som du som namnet antyder, genomförda i en grupp. Här får du automatiskt andra spelare kommer att dras alternativt du spela det med vänner. Det senare rekommenderas i alla fall, eftersom du då får en bonus.

Tack vare de ninja verktyg dina hjältar blir ännu starkare i striderna.

hennes damm en ninja verktyg i gruppen uppdrag upp till tre gånger om dagen. Har du slutfört en beställning är fem punkter slumpvis utvalda, blandas i form av kort och sedan bestämma en av de dolda blad. Är objektet återhämtat sig bättre än ett verktyg som du redan har skapat, ska du byta ut den sistnämnda kursen. Om spelaren har tjänat föremål dock vara lägre än de redan är utrustade egenskaper, vilket är också användbara.

Ninja verktygen i Naruto nätet kan förbättras, nämligen. Klicka bara på pilen på objektet du vill ha och sedan drar de svagare prover i fälten i startmenyn. På detta sätt "offer" sina objekt just erhållas för att optimera din nuvarande utrustning och att stiga till scenen - mycket praktiskt!

Källa: Game