Naruto Online: Med rätt förberedelser du vinner …Med rätt ställa in dina fiender krafter i den fria webbläsaren spel online Naruto på knä. Vi berättar vad du bör tänka på det.

Du gör en sak i gratis online spel Naruto Online: kamp. För detta behöver du inte bara ett starkt team, men också en bra installation. Inte alla Ninja är lämplig för samma position.

Du är nio fält finns som du har placerat ditt team. Positionen avgör först vad din attack fighters, som först tas av fienden att rikta och hur troligt kombinationer utförda direkt i början av kampen. Hur exakt kombinationer och vilka tecken det utlöser dem, kan du läsa här.

Det är vettigt att ta åtminstone en tank i laget, så en karaktär som tål mycket skada. I gengäld Hinata, Neiji, Kimimaro och Jirobo äger. Även Gaara använder sin fulla potential bästa frontlinjen. Med honom bör du dock vara noga med att använda det först när han åtminstone har nått den andra stjärna nivå. Först då kan han stå tillräckligt skador. Om du tidigare har aktiverat någon av dessa tecken, eller snarare kämpar med en annan strategi, kan du göra dig kapacitet andra siffror fördel och ge upp en tank. Double Kakashi kommer exempel gång på gång när han dör. Han inte bara attacker utan absorberar även enorma skador med lätthet. Med Shino s insekter tror att du är fiender också från hans kropp. I grund och botten, det fungerar med alla tecken som bara behöver ett team plats, men i själva verket är ett par. Exempel på detta är förutom Kakashi och Shino: Kiba och Akamaru, Chiyo och hennes docka och eremiter Naruto.

Shino och Hinata är lämpliga för kombinationer och som en tank.

Varje ninja du kan i Naruto nätet en combo trigger, förutsatt att deras sammanlagda meningsfullt med andra tecken. men vissa tecken har förmågan redan att starta ett slagsmål med en combo. Detta har den fördelen att dess din motståndare orsakar stor skada på ett tidigt stadium. Sai, eremiter Naruto, Jiraiya eremiter, Kiba (stora Ninja kriget), Kiba, Kankuro (stora Ninja kriget), Kankuro och Granny Chiyo är bäst lämpade för detta jobb.

Du bör använda din ninja enligt deras attack hastighet och kan vara mycket snabba tecken attackera först, eftersom spelaren vars första siffran är den högsta hastigheten kan börja med kampen. Så att du ger dig från början din motståndare en fördel gentemot.

Källa: Game, Forum