Goodgame Empire: guide med tips och tricks för blad kustMonument till tronen

Med jämna mellanrum behöver bladen kusten din hjälp. Samma händelse i den fria webbläsarspel Goodgame Empire är öppen för alla spelare från nivå 30 En drottning ber dig att spara sina öar utanför onda pirater och återta sin slott. Så du kryssar med ditt skepp ut till havs och föreställa sig rånarna i strid, erövrade de olika öarna och besegrade i slutet av en farlig Kraken.

Men så att du rör dig framåt i bladet Coast händelsen i Goodgame Empire måste du utöka ditt skepp. Detta är i fem steg, vart och ett av dem kräver mer resurser än tidigare. Kostnad för att uppgradera till nivå 2 om ännu var 9000 enheter av trä och sten, måste du nivå 3 har 21,500 stycken både resurser muster. Den femte etappen kommer att kosta dig i slutändan var 41.000 trä och sten. Detta är naturligtvis inte en liten, men dessa investeringar är nödvändiga om du vill ta ditt skepp mycket långt ut till havs och befria alla öar.

Om fartyget inte växer, kommer du inte att kunna uppleva händelsen.

Allt för pärlor

Naturligtvis gör du allt detta inte bara av ren vänlighet. Medan blad Coast händelser som du förtjänar i Goodgame Empire pärlor. Som kan lösas in för olika saker. Erbjuds är under tre dekorationer: The "Knights av översvämningar", den "våg bruden" och "Treasures of the deep sea". De senare är 1.250 pärlor Trots betydligt dyrare än de andra prydnadsföremål, din allmänna ordningen ökar utan också av 205 poäng. Förutom dekorationer, det finns tre delar av utrustning medan klingande Coast händelse i Goodgame Empire: den "svärdfisk svärd" som ett vapen och "Golden Compass" och "spira Seekönigin" som artefakter. Den senare kommer att kosta dig 2100 pärlor, de andra två poster var 1.900. Degen och kompass öka effektiviteten i din Varierade med 24 eller 20 procent. Kombinerat deras ihop dem, får du en bonus för närstrid i mängden 40 procent. förbättrar "spira Seekönigin" både nära och varierade bra (20/13 procent) och återigen minskar din attack cooldown efter en seger med 10 procent, om du använder "Face of Death", en hjälm från spindeln kungen händelsen.

Slutligen finns det i Goodgame Empire för pärlor fortfarande soldater i form av Enterer- och segling slasher avhoppare. Det är mer kraftfulla versioner av båda typerna av fiender som du stöter på under evenemanget. Enheterna inte bara att göra en hel del skada, men har också stor kapacitet rov, som de underbart lämpade att plundra. 25 var och en kostar 150 pärlor på bladen kusten, dock kan avhoppare också vara i Konungariket stormen öarna på Luna kommersiella båt köp. En inneboende eller segling Slasher kostar 358 akvamarin där.

Hjälp drottningen mot rövarna och försäkrar dig stora belöningar!

Raid de flesta rånare på bladet kusten!

Skulle du alla öar av drottningen befriade och den stora Kraken besegrade, har bladet Coast händelsen för dig är ännu inte helt över. Under hela perioden kan du pirat konvojer attacke. Om du slå dem, fångar det inte bara pärlor, men också resurser. Du kan dock bara attackera konvojer, har redan uteslutits från skurkar tillhörande ö henne. Vad mera är, det är fienden ansamlingar i Goodgame Empire i åtta steg. Beroende på en konvoj på hög nivå är, med fler fiender du får göra det. För detta, men också bytet faller omfattande. Däremot kan fiendens trupper inte attackera så ofta. Konvojer av de två lägre nivåerna kan du även attackerade en timme, nivå 7-versionen till exempel bara var åttonde timme. För den senare, emellertid spottar ut ett genomsnitt av 125 pärlor.

Slutligen några ord inte sagt att byggnaderna, som du kan bygga i bladet kust händelsen från Goodgame Empire. Det handlar om militär utrustning och några dekorationer. vilket minskar din livsmedelskonsumtion med tio procent bredvid en jägare tält, finns det fortfarande små och stora tält i två steg, som alla rymmer olika antal soldater. Den dekorationer Armory, fältkök och praxis Självklart ökar moral, medan lagret ökar lagringskapaciteten med 7500.

Källa: Game