Supremacy 1914: Coalition vinner nu öppenFrån och med nu är det möjligt att vinna så en koalition spel i den fria strategispel Supremacy 1914:e

supremacy 1914

supremacy 1914

Update # 3 daterad 2017/11/08: Egentligen skulle koalitions segrar är att införas i oktober i Supremacy 1914:e Nu har ännu varade lite längre, men eftersom senaste uppdateringen är det äntligen möjligt, inte bara för sig, men också för att uppnå tillsammans med de allierade spelarna segern i en match. Om koalitionen har nått 75 procent av vinstpoäng ett kort vinner henne. Enskilda spelare kan fortfarande ett spel för sig själva besluta grab 50 procent av vinstpoäng. Vill du vinna med din förening, har du så var försiktig att du inte är ensam uppnår 50 procent.

Dessutom kommer de tre bästa spelarna få brons, silver och guld i en match. Det spelar ingen roll om de tillhör en koalition eller inte och huruvida vunnit eller inte. Men är du en del av ett vinnande allians får du koalitionen Victory Cross, en ny typ av medalj. Samma finns även för ensamvargar. Dessutom den nya uppdateringen några mindre förändringar i bagaget. När det gäller spel som har överskridit den maximala tiden för anslutningen, kommer det att finnas om några AI meddelanden more som gör reklam som vi fortfarande skulle bjuda in nya spelare.

Supremacy 1914 - koalitioner

Koalitioner får endast ha begränsad medlemmar i framtiden.

Uppdatera # 2 från 2017/12/10: Efter bara två veckor Bytro Labs ytterligare ändringar till koalitioner i Supremacy 1914 har genomfört via en uppdatering. Från och med nu kan du, om du har skapat ett spel, ange att koalitioner är inte möjligt. Så som letar efter ett spel som alltid bör titta på match-informationen om allianser är möjlig eller inte. Detta indikeras i form av en respektive ikon. Dessutom har ännu den senaste uppdateringen för att erbjuda några andra förbättringar, till exempel, nu kan vara alla listor i "koalitioner"sorteringsfönster för kolumn.

Uppdaterad den 27/09/2017: Hur Bytro Labs har meddelat de första förändringarna till koalitioner i Supremacy 1914 redan har genomförts med en uppdatering. Det är införandet av begränsningar av maximala antalet medlemmar i en sådan allians. Dessutom har utvecklarna förbättrat layouten på medlemslistan och tillämpning av nya ikoner till och knappar har reducerats. Vidare har rättats några buggar och medlemmar av kommandot nu har förmågan att skapa fem matcher per månad. 

Ursprungliga utgåvan daterad 2017/09/25: I den fria strategispel Supremacy 1914 kan du inte bara kämpa ensam mot alla andra spelare. Det finns också möjlighet att alliera dig med andra människor, så ingå koalitioner. Denna mekanism kommer att uppleva vissa förändringar inom en snar framtid, eftersom den tyska utvecklare Bytro Labs har meddelat det officiella forumet. 

De första justeringar kommer redan vara en del av morgondagens uppdatering för oss 1914:e Från och med nu kommer det att finnas gränser för medlemmar koalitioner. Dessa gränser bestäms av kortstorlek. Så du spelar på en karta i högst 21 spelare, till koalitioner från bara två personer består. För partier av upp till 31 spelare ökar gränsen till tre ledamöter. Med ett maximum av 50 spelare är 4, 100-spelare kartor 5, på 250 spelare och 6 på den största kort där upp till 500 spelare kan kämpa mot varandra, det maximala antalet per allians är 7 medlemmar. Om du nu i en match att vara en del av en koalition som överstiger motsvarande gräns, vilket är bara en gång inte ett problem. I ett sådant fall, men inga nya medlemmar kan så lång tid att komma över din koalition inte faller under gränsen.

Nästa månad kommer fler förändringar följa. Från oktober koalitioner i Supremacy 1914 kan komma samman segrar. Detta händer när alla medlemmar i en allians tillsammans har vunnit 90 procent av de möjliga vinstpoäng ett spel. Från denna uppdatering till koalitioner som har fler spelare än tillåtet, våld minskar behovet. 

I fördelningen av medaljer och Gold belöningar i slutet av ett spel i Supremacy 1914 är inte alls tiderna förändras så mycket av de nya mekanik. De tre bästa spelarna kommer trots att en koalition kommer att ge seger, emot sina utmärkelser, medan den vinnande alliansen får sina egna medaljer. Vars medlemmar alla får samma mängd guldmark.

Slutligen kommer det att vara möjligt i framtiden Supremacy 1914 för att spela rundor där koalitioner inte är möjliga. Passar till ett sökalternativ kommer att införas så att du kan hitta motsvarande delar också.

Källa: Bytro Labs