Golden chef


Gör en klubb på toppen av tabellen och bli den gyllene Manager. Du är ansvarig för alla frågor som kommer till din fotbollsklubb.

När du har valt ett namn och klubbfärger, börjar din karriär som en fotbollsklubb manager. du behöver det här jobbet till lycka lyfter inte helt ensam, även om du bär hela ansvaret. Vid din sida, flera konsulter, coacher och assistenter som tar dig till hjälp under armarna hitta.

Inte bara utbildning är en hörnsten för framgång

Endast med rätt långsiktiga strategi du chefer att fira framgångar i Golden, och därför måste tidigt med dina spelare och ta itu sina tjänster. Naturligtvis finns det en i Sports spel dina uppgifter för att övervaka utbildning för nästa möte. Jag ange vilka sessioner behöver särskild uppmärksamhet och vill förbättra vad du kompetens till nästa match. Mentalitet och intensitet är avgörande för resultatet av rundan, så du bör anpassa din line-up även efter dessa kriterier. vänt vilka spel, du lär dig i översikten över ligan och Champions League. I tabellen ser du en brunn som din motståndare kommer att vara i de senare matchdagar.

Håll finansiell kontroll

Du tar hand i Golden chef även om ekonomin i din klubb. Du skapar till exempel resultatprognoser för nästa hemmamatch och kontrollera höjden på biljettpriser för att uppnå maximal nytta. Det är också viktigt för dig att förhandla lämpliga avtal med sponsorer eller hålla på marknaden för fynd. Två valutor är du i den här sporten manager spel som finns: pengar du får efter varje spel, den gyllene tackor s men bara i sponsoravtal om du styr vänner i spel eller köpa dem. Premien valuta du kan använda, till exempel för att göra skadade spelare passar igen.