Dragons och Titans


Välj din drake och bevisa dig själv som en fantastisk krigare i nästa strid. Med denna åtgärd titel på facebook ställs du tillsammans med fyra kollegor.

Clash of the Titans Astaroth och Hyperion spelas om och om igen av dödliga. Varje århundrade argumentera valt Champions bestämmer ödet för alla i en tävling. Hitta din plats som en av dem i arenan av draken ryttare och beslutar krig de odödliga med. För att välja Du kan välja mellan olika vapen och monster ödlor är utrustade med speciella form och med unika förmågor. Brand, gift eller blinkar är bara några av de faktorer som kan gå med dem till krig.

Du slåss antingen kooperativt med andra i enspelarläget eller. Dragons och Titans tillhör den kategori av så kallade Moba spel. Det handlar om strategiska strider i en arena. I korta rundor 5-on-5 måste man visa vad du har. behövs lagarbete för att överleva och dra nytta av i rätt tid. Under sammandrabbningarna ökar i erfarenhet och erlangst tillgång till en hel rad nya färdigheter. Inte bara du, även din drake gradvis till nivån. Beroende på hur ofta du losziehst med dem, dina varelser är kraftfulla och farliga. Samma princip gäller också de speciella vapen: Ju oftare du lägger dem, desto starkare din arsenal.

Dragons och Titans kan du först direkt via spela Facebook. Ett användarkonto med det sociala nätverket är tillräckligt för att prova den taktiska strategispel.