maskar 3


Den mobila spelet ger det klassiska strategispelet från 90-talet tillbaka. Skicka in Worms tre dina maskar i strid.

Worms krig bäst

i maskar 3 du är en officer av din lilla privata armé mask som drar mot andra Soldatenwürmchen i strid - med vapen, raketer och mer. I turbaserade strider, två squads beväpnade maskar inför att delas ut vid början av en tvådimensionell karta. Då är du och din motståndare turas på möjligheten att få dina kryper soldater utföra olika åtgärder. Maskarna kan antingen flytta eller attack. Att gå från en position till en annan, kan du överföra dina maskar krypa bara lämna ett mindre avstånd eller de kan täcka med hjälp av olika utrustning mycket större avstånd. Du kan svänga, och till exempel med ett rep över sprickor även teleportera.

Banana Bomb eller antika skatter?

Ditt mål i mobilspel är att eliminera alla ryggradslösa soldater. För detta är att du i Worms 3 en enorm arsenal av vapen tillgängliga. Förutom klassiska militär utrustning, såsom hagelgevär och raketgevär, kan du anfalla i Worms med banan bomber, den heliga granaten, halo eller antika porslin. Din motståndare kan dessa vapen använder också och i sin tur försöker decimera din trupp. Maskar dör sedan om genom attacker eller faller de förlorar den sista delen av sitt liv bar eller falla i vattnet.

Maskar i komiska utseende

Den Spel är inte bara lekfull, men också i hög grad trogen originalet optiska spel. Den färgglada tecknade titta och maskar med soldater redskap återspeglar den konstiga och humoristiska stil Worms igen. Tävla mot dina vänner från hela världen och visa dem där masken har lockar! En underhållande roligt för unga och gamla.