Allods online


Fatt i Allods Online på en reise gjennom universet av Sarnaut. Velg om du ønsker å kjempe for liga eller for imperiet.

I nedlastings spillet Allods online Skriv fraksjoner som er i krig med hverandre i mange år, fortsetter historien. Dusinvis av klasser og raser kjemper daglig for å overleve. Du selv spiller en av disse tegnene, er ansvarlig for å tilpasse karakteren din ved hjelp av de mange innstillingsmuligheter og deretter kaste deg inn i eventyret.

Livet i Allods Online er alt annet enn enkel. Med litt dyktighet vil du oppdage mysterier verdensrommet og løse mysteriet. Disse oppgavene dreier seg om den store katastrofen som skjedde for lenge siden: Planeten Sarnaut er delt inn i mange skår (den såkalte Allods), og nå sveve i rommet gjennom området.

Mer enn 1500 oppdrag å bli oppfylt i Allods Online. Langsiktig moro er som garantert. Du har muligheten til å kjempe på bakken mot andre spillere eller onde skapninger og bør stå på store slag, selvfølgelig, så mye som mulig for å forberede seg.

den Last ned spill Allods Online gir deg muligheten til å bygge ditt eget romskip. Du kan bruke den til å fly gjennom rommet, stjele fra andre spillere og opplever mange eventyr, men også forsvare deg selv. Være sterkere i kampen mot andre skip og prøver som mulig å møte noen pirater, fordi dette rogue elsker å rane andre byttedyr.

Kjempe mot gigantiske demoner fra verdensrommet og bevise dine ferdigheter i fagene som skal løses oppdrag. Allods Online tilbyr moro - selv på lang sikt.