släppzon


Strids robotar, elaka utomjordingar och spännande PvP dueller: Allt detta och en touch av MOBA erbjuder gratis strategispel Drop Zone.

I free-to-play strategispel släppzon utvecklare Sparkypants Studios, ser framtiden inte lika ljus: I den 22: a århundradet, människor behöver absolut en värdefull och extremt mystisk energikälla: den så kallade kärnor. Utan denna råvara överlevnad livet på jorden inte längre garanteras. Bara dumt att kärnorna inte ens precis granne med växa på fältet, men i en helt annan himlakroppar. För människor är det går till Jupiters måne Europa, bara där är att hitta så viktig material. Men om du tänker kärnorna lätt in Drop Zone så min utan problem och fartyg i hemmet, är fel. En ras av utlänningar som Kavash är också angelägen om resursen. Och svärmen kontrollerade utlänningar är allt annat än vänskapliga kamrater.

I Dropzone människor och utlänningar är dina fiender

men Kavash är inte det enda problemet: Din huvudsakliga motståndare i Drop Zone finns andra människor eller spelare. Alla vill slutligen göra anspråk på kärnorna. Varför skulle du även arbeta tillsammans om du kan kämpa mot varandra på grund av de råvaror? Den fria online-spel som du inte slåss med någon vanlig soldat, men med Mech piloter. Sitter i sina episka stridsrobotar, som kommer i tre olika klasser: tankar lägga en hel del skador, Gunner är särskilt stark, särskilt i attacken och mekanik är klassiska supporter.

släppzon

Gör dina motståndare klar!

Det låter något efter en MOBA och i själva verket kan utvecklarna inte fritt säga att Drop Zone är inspirerad av den populära genren. Varje mech har olika förmågor som utlöses av samma knappar som League of Legends och co.

Jakten på resurser har börjat

Skillnaden mot en MOBA: Du behöver inte styra en enhet som en del av ett team av spelare, men kontrollerar tre robotar samtidigt och duellierst dig med andra människor i underhållande en-mot-en matcher.

släppzon

Vilken hjälte är den rätta för dig?

På kort Kavash är alltid på väg som kärnorna i sina händer. Du måste besegra utlänningar, fånga råvaror och föra in det i mitten av kartan för att skicka det där genom att ladda upp dem till din landning skepp. Din motståndare försöker samma kurs, vilket är anledningen till deras bittra strider om vem som vinner flest kärnor för sig själva. Det finns också frivilliga mål som tjänar du bonuspoäng på varje kort. Matcherna var varar längre än 15 minuter, vilket Drop Zone är perfekt i mellan för snabba spel än realtid strategispel.