Warlords av Aternum


I strategispelet Warlords världen är öppen för dem som inte är rädd för en strid. Placera en armé och dra in i striden!

Hamnstaden Dewport är i stor fara. Horder av orcher igen för att grundbulten i fantasivärld i krigsherrear av Aternum att ta över. Du får inte tillåta, naturligtvis! I gratis mobil spel du slå tillbaka med besked och visar ruttnande varelser, som har den starkare kraft.

Men denna armé måste du först och främst inrättas. Du börjar i krigsherrar med några enkla milis får hela spelet utan tillgång till allt fler och allt mer kraftfulla enheter. varierar beroende på trupp skriver sina styrkor och svagheter. Vissa är så resistenta grymtar, medan andra mer ömtåliga enheter föredrog att attackera på avstånd och servera med riktade slag mycket skada.

Otaliga vapen, uppgraderingar och färdigheter för att välja mellan

Warlords är ett turbaserat strategispel med taktiska djup. Kampen mot orcher och andra aktörer kommer att äga rum på slagfält med HEX fält, som ni tåg till tåg röra dig - precis som i den klassiska representanter för genren. Du är på krigsherrar inte bara många olika typer av enheter att välja mellan, men också ett antal uppgraderingsalternativ samt vapen och utrustning. Dessutom kan du förbättra förmågan hos dina hjältar så att de niederschnetzeln fler orcher i strid. Det breda utbudet av enheter, vapen, färdigheter och utrustning öppnar dörren till otaliga alternativ för att ställa in dina styrkor i Warlords precis som du tycker att det är rätt - och hur det passar din önskade spelstil.

Kommer i Warlords av Aternum medlem i en guild och delta i massiva strider!

Med varje segrande kamp erövra krigsherrar i en bit mark av Orcs tillbaka och därmed utöka din intressesfär. Du är länderna av fantasy spel och påbörja fortfarande på jakt efter allierade. Som medlem i en guild, kan du ta mer kraftfulla fiender och samla ihop med dina vänner nya strategier. du jämföra dina prestationer utöver de övriga krigsherrar på nätet topplistorna i spelet.