svärd krig


Sofistikerad webbläsarspel med en hälsosam nivå av strategi, taktik och kommunikation. Vem en ekonomi simulering a la bosättare förväntas här, tyvärr, är fel.

Om du letar efter ett webbläsarspel där du måste ta itu inte bara med klick, demontering av byggnader och skicka ut soldater eller fartyg vill, då The Crown är bara spelet för dig.

Utbyggnaden, som krävs vid början av matchen från dig, betyder att du måste söka direkt Friends dig. Tillsammans du neka sedan ditt liv går längs på sökandet efter nya provinser och du kan, om du är bra, snart skryta segrar. Plötsligt kommer du att vara och kan göra dig vunnit genom att bekämpa ett namn som en integrerad del av samhället.

The Crown har en spelnivå Centraleuropa. Detta är dock - annorlunda än vanligt - delas upp i flera tusen provinser. Dessa kan erövras av dig, eftersom ditt mål är att ha den största imperium av alla. Alla de floder som har Europa har inkluderats i kartan över The Crown och i kampen mot dessa vid din sida eller bestämma ditt öde.

Så småningom kommer troget till detta, men på kartan finns det inget utrymme. Uppgiften är nu att erövra mark på de andra spelarna att expandera. Förbered din armé således redan en tid till det oundvikliga krig med The Crown tidigare.

The Crown står för logik och strategi. Långa väntetider vid uppförande av byggnader eller utforskning av resurser finns inte och den obefintliga meningslösa Klicka säkerligen inte att saknas dig.