Yu-Gi-Oh! duell generationen


En av de mest framgångsrika handels kortspel någonsin är exklusiv spelbara på tabletter. I Yu-Gi-Oh! Duel generation du mäta dig med världen!

Den framgångsrika animerade serie baserad på en manga av 1996 och har redan utgjort grunden för många videospel, är nu spelbara på tabletter och kan ta reda på om 6000 olika samlarkort. Det spelar ingen roll om du är en erfaren veteran när det gäller Yu-Gi-Oh eller nybörjare. I början kommer du sakta introduceras till spelmekanik som krävs av en tutorial. Robot IN4-M8 välkomnar dig till den virtuella duell systemet och visar de viktigaste funktionerna i spelet. Då är du redo för din första riktiga duell.

I kampanjläget du kämpar i dueller genom olika stadier, då välkända karaktärer kommer att besegras av manga och serie mall. I striden skärmen finns ett antal monster kort och en för Trap och magiska kort. Dina däck består av 40 till 60 kort, som du kan sätta ihop själv och måste specifikt anpassade till dina motståndare. Innan starten av en duell definieras av sten-papper-sax som går först och får inte spela i sitt första kort. Strider är indelade i sex olika faser i vilka olika åtgärder kan utföras. Alla dina monster har olika värden och attribut, som ger taktisk djup i striderna. Efter framgångsrika dueller får du poäng för speciella tjänster som segern i ett par rundor eller använda så få kort. Dessutom får du nya kort och så verstärkst din samling och på. Skapa olika däck för olika situationer och spara den för senare från stridssituationer.

När du slutför dueller med allt hårdare motståndare från Yu-Gi-Oh universum eller testa dina färdigheter mot vänner och andra spelare runt om i världen. Yu-Gi-Oh! duell generationen Kommer exklusivt för tabletter med iOS eller Android och är fri att spela.