mobil Strike


Med en ointaglig bas och en mäktig armé har du goda chanser att vinna striderna i free-to-play spel Mobile Strike.

i detta mobilspel ditt liv bestäms av militära intriger. Men du är mycket välkommen, för efter allt det är ditt jobb att ge en fruktad armé på fötter och för att få poäng på slagfältet. Från din bas från tüftelst dig på nya strategier och planerar att ytterligare utöka din bas.

En bas som en kraftfull bålverk

Många andra spelare att följa i mobil Strike samma mål som du. Så har riktat många härskare på din bas. Så du behöver inte lida ett nederlag efter varandra från början, du gör dig själv på att utöka din bas steg för steg. Som bas ser ut i slutändan är en och lämnade bara för dig. Huvudsaken är säker. Försumbar så försvaret är inte, om du vill göra mål i Mobile Strike.

Militära enheter har åtagit sig att dina mål

Så din befälhavare är väl förberedd för kommande matcher, arbetar du på sina färdigheter. På detta sätt kan du säkra dig en eller annan fördel som du inte längre vill göra utan i mobilspelet. Slutligen är din befälhavare befälhavaren och påverkat utgången av varje eldstrid. För att bli framgångsrik i det långa loppet, det är så inte bara den rätta blandningen av dina enheter, men också att kompetensen hos dina befälhavare.

Sammantaget kolla in Mobile Strike mot 16 olika typer av enheter som du använde för ditt projekt. Olika vapensystem och stridsfordon du finns också. Om du inte är herantraust dig ensam till envisa motståndare, har du fortfarande möjlighet att gå samman med andra spelare i ett av alliansen. Tillsammans med allierade dina chanser förbättras dramatiskt för en seger.

För att spela Mobile Strike, är allt du behöver en smartphone eller surfplatta med iOS- respektive Android-Operativsystem. När du har laddat ner appen gratis från Google Play Store eller iTunes App Store, kan du börja direkt.