Mina hästar


Ta hand om din häst och ta hand om livsmedelsförsörjning. I Min häst du verpflegst egen Reitter.

Ett webbläsarspel för hästvänner

Hos hästar spel Min häst du bygger du äger stall och gården till din smak. Veterinären har många tips för dig och löften om din aktiva stöd som du kallar en sund och livlig häst ditt eget. Om du inte mata din häst regelbundet och striegelst, lider också hälsan hos ditt husdjur. I värsta fall har en sjuk häst även i karantän och sedan inte längre kan delta i tävlingar.

Utan snarare Hoppel hare?

men med Mina hästar du tar hand inte bara om din häst. Du kan också ta hand om hundar, katter och kaniner. På mark odling du bygger på hö, havre, morötter och majs. Vad måste vattnas och rensas din säd ofta beror på vädret. Men när bra bonde du börjar snart med grödorna och versorgst djuren med mat. Efter skörden får du gratis nya frön, du verstreust på min häst på jordbruksmark. Den stjärnstatus visar hur väl du har hållit dina hästar under den föregående veckan. De mer välförsedda hästar leva med dig, desto bättre är din stjärnstatus. Kvaliteten på skörden förs in för utvärdering.

Ras magnifika exemplar!

Med dina djur du kör bra hästuppfödning och oro så för många avkommor. På utställningar innan du leda dina djur och försöka få en av de bästa platserna. I en tävling hoppning kan du tävla mot andra deltagare dig med en av dina hästar i din klass. Dessutom tar en stabil parad en gång i veckan, när du kan utvärdera din vackert inredda och välutrustade hus.

För en förändring, ta dig en del i små rollspel eller be din egen häst galleri tillsammans. Som ni ser, väntar på dig i djur spel en mängd olika uppgifter.