Farmville 2: Land Escape


Nu är också skördas på vägen och plöjde tills mark i Farmville mobilspel är som ni föreställa er.

Hittills har du Farmville och Farmville 2 kunde spela på Facebook, men Zynga spel operatör har också ett spel på språng för dig i butiken. Med Farmville 2: Country Escape du kan sätta i fickan och alltid ta ut din gård, om du vill ha på grödor, sådd och utfodring igen. På Facebook kan du se bra arbete utan ens en Internet-anslutning är nödvändig för Gratis Spel att spela.

På bit mark, naturligtvis, fortsätter alla om alla typer av anläggningar som du växa och sedan weiterverkaufst lönsamma. Det är inte bara plockade äpplen och morötter skördas. Också typiska husdjur i centrum och förväntar sig att du icke frågar dag efter dag till dina avgifter. i Farmville 2: Land Escape det är också ytterligare bearbeta dina tull produkter. Så du frågar, till exempel säljer många olika läckra bakverk. Vare sig du här nu prova dig i den klassiska äppelpaj eller lika till att börja med andra frukter är upp till dig. På land du planterar inte bara vanliga växthus, utan snarare ta då och då även unika kustnära anläggningar. Vilka lantbrukare kan göra anspråk på sig ha en stor bit av mark intill havet? Du kan vara mycket stolt över din gård! Och var mycket vatten, det finns fisk. Din fångst du verscherbelst sedan i hamnen och skördar en bock, som du sätter in dekorera din gård, bland annat. Din egen fyra väggar och det land du pryda som du vill. Naturligtvis står i det öppna landskapet, särskilt färgglada blommor i ögat, som drar allas uppmärksamhet. För något mer variation kommer in i ditt vardagliga bonde, har Zynga förberett ett äventyr för dig, där du avslöjar lite av små detaljer i historien till spelet.

Om du vill, du är nära till en gård förening att agera med andra, men också för att dela. Du kan också ansluta att skicka vatten "mobil" gård med ditt Facebook gård.

Den version för Android-enheter är vägen Farmville 2: Få på land! Annars har spelet inte skiljer sig åt.