Age of Empires Online


Gjør din rike til et mektig imperium. I de mange oppdragene bevise du dine strategiske ferdigheter og gå med sterke krefter i kampen ...

i Age of Empires Online Grønn minst du har din egen sivilisasjon. I landet løse kriger råde. Nå er det opp til deg å forvandle din imperium i den mektigste imperium. Skjebnen til landet ligger utelukkende i hendene.

I hovedstaden i ditt rike forskning deg nye teknologier og introdusere deg selv mange oppdrag som holder Age of Empires Online for deg. Sentrum av ditt land du designe sine egne ideer. Du bygger for eksempel jakthytter, forskningssentre, en militærbase og et tempel. Med riktig strategi du langt fra strøm jevnt.

For dine militære enheter står i Last ned spill Age of Empires Online forskjellige våpen og rustninger tilgjengelig. Så dine tropper trekker for eksempel med sverd, pil og spyd i kampen. For å kunne utvide med ditt imperium, må du sette opp små bosetninger over hele verden. Det du bygger tårn, lager og brakker og be sammen militære enheter forsvare dine bosetninger og kjempe dine fiender. Beboerne oppføre bygningen gitt av deg for å samle bær eller hugge ved. Presten, men helbreder fredelige enheter og kan bygninger av fiendtlige styrker hevder å nettstedet ditt.

Med andre spillere du baserer allianser for å kunne stå imot mektige fiender. Du kan også handle varer med dine allierte. I noen oppdrag har du en god sjanse med en allianse. I Spiller mot spiller kamp, ​​sette deg dine ferdigheter og din makt mot en annen spiller på prøve.