spelet styrcentral


Varje dag tusentals utryckningspersonal är ute för att släcka bränder eller för att rädda människor. allt koordineras från kontrollcentralen. Hur stressigt här jobbet kan vara, kommer du att lära in

Som namnet antyder redan börjar allt med en ledningscentral - kallad kontrollcenter - och en brandstation. Där har en bilmotor varit stationerad med nio arbetsgrupper. Regelbundet köras på satsningar som du prioritera och därmed skicka ut fordon måste. Det är viktigt att notera den hotande typ av fara, hur långt resan är och vad specialutrustning kan krävas. För det första kan oskyldiga utseende uppdrag att utveckla dynamiska och producera på en gång helt nya hot. Varje framgångsrikt uppdrag får du poäng som du investerar i nya byggnader, fordon och personal. Så du bygga sjukhus och räddningshelikopter stationer senare.

Även skaparna av kontrollcentralen spel ställa visuellt inga nya standarder på grund av komplex grafik i webbläsarspel avskrevs, det har charm av en annan funktion. den verkliga kartan över Tyskland greps och kopplas till en genuin navigationssystem som grund. Därför kan du välja exempel din hemstad för starten av spelet, inrätta kontrollcentralen hemma och hela staden med kända adresser för att slutföra uppdrag. förföljer du exakt var dina styrkor är på kortet, hur lång tid det tar fram till ankomsten på scenen och när returresa tas upp till basen. Med ökande speltid resultatet är en anständig rörelse som du behöver för att hålla i åtanke.

Styrcentralen spelet är spelbara gratis uteslutande i webbläsaren. Om du vill spela tillsammans med vänner och bekanta, sedan grundade en förening att gå samman.